PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

PRVI PUT OTVORENO O GUBITKU OCA, TERETU KOJI JE OSEĆALA ZBOG SLOBODINE SLAVE I VEZI SA MILICOM PAVLOVIĆ

Objavljeno: 21.08.2017 20:25Izvor: Puls

Iznenadni gubitak oca pre dva meseca mladoj glumici naneo je neizlečivu ranu, ali ona hrabro nastavlja dalje. Ovo leto provodi radno, sprema nove projekte za jesen, a u međuvremenu se trudi da bude najbolja tetka Slobodinim ćerkama.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Buntovnica iz serije “Sinđelići” Dragana Mićalović priznaje da je i u privatnom životu vrlo živahna zbog čega je prijatelji zovu Mogli. Tugu zbog smrti oca kojeg je izgubila pre dva meseca čuva u sebi, van njih ona nabaci osmeh i hrabro korača u nove radne pobede, glumačke angažmane i projekte.

Dragana Mićalović i Dragan MićalovićDRAGANA MIĆALOVIĆ I DRAGAN MIĆALOVIĆ • INSTAGRAM

O odlasku roditelji priča šturo jer vreme ne leči rane, ali priznaje da su joj majka i sestre u ovom trenutku najveća podrška i rame za plakanje.

- Porodica je uvek tu kao najveći oslonac. Sloboda i Mirjana su za mene najbolje sestre na svetu. Velika podrška, vezanost, briga, ljubav, oslonac... - kaže Dragana, koja je sa Slobodom i njenim ćerkama uživala na Zlatiboru, a zatim su se njih dve upustile u avanturu raftinga.

Sloboda Mićalović i Dragana MićalovićSLOBODA MIĆALOVIĆ I DRAGANA MIĆALOVIĆ • ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

- Ovo leto mi prolazi u mnogim sportskim aktivnostima. Na Zlatiboru sam bila u kampu Vanje Grbića, pa sam se oprobala u odbojci, popeli smo se na vrh Čigote, trčali brdima, tako da je to bio jedan sportski odmor. Što se tiče raftinga, prvi put sam bila i oduševljena sam. Volim adrenalin, ali sledeći put tura mora da traje duže - kroz osmeh kaže Dragana koja se ne razdvaja od sestričina Mile i Vere, pa smo je pitali da li je stroga tetka.

- Trudim se da za njih budem najbolja tetka - kaže mlada glumica, što očigledno znači da im u svemu ugađa.

Dragana MićalovićDRAGANA MIĆALOVIĆ • RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA

Dragana je postala zaštitno lice poznate kozmetičke kuće dok istovremeno igra predstavu “Kafana Balkan”, pa će more i plaže morati da pričekaju.

- Ovo leto provodim radno. Trenutno radim i kao promo lice ovogodišnjeg Bir festa, od 16. do 20. avgusta, tako da sam trenutno vezana za Beograd. Na odmor ću tek početkom septembra.

Dragana MićalovićDRAGANA MIĆALOVIĆ • PETAR MARKOVIĆ / RAS SRBIJA

Mićalovićevu su gledaoci u seriji „Sinđelići“ zavoleli kao Kasju, sa kojom ima zajedničku crtu buntovnice.

- Prošlog leta sam od svog društva dobila nadimak Mogli jer smatraju da imam višak energije pa je u nekim trenucima kanališem skakanjem, trčanjem...

Dragana MićalovićDRAGANA MIĆALOVIĆ • PETAR MARKOVIĆ / RAS SRBIJA

Kada je kročila na daske koje život znače, nosila je teret očeve i sestrine slave.

- Smatram da je svaki početak težak. U svakom poslu, u svakom segmentu života. A to neko održavanje, a onda i napredovanje još teže. Trudim se da radim na sebi, na sebi kao čoveku, na spoznaji sebe i građenju nekog smislenog života. A svaki trud se isplati - kaže Dragana koja savete dobija i od zeta Vojina Ćetkovića.

- Od porodice uvek tražim savet šta god da je u pitanju. Uvek mi najiskrenije kažu šta misle - ističe Mićalovićeva, koju smo pitali kakvu ulogu priželjkuje.

Dragana MićalovićDRAGANA MIĆALOVIĆ • PETAR MARKOVIĆ / RAS SRBIJA

- Još uvek sebe tražim, opipavam teren i svoje mogućnosti, pa ne bih mogla da izdvojim nešto specijalno u ovom trenutku, ali eto, volela bih da se oprobam u nekom mjuziklu. Muzika je sastavni deo mog života, sa njom se budim i ležem, a takođe i ples. Nedavno sam plesala sa Nebojšom Gromilićem “Tango Roksen” iz filma “Mulen ruž” u Atelju 212, i nastavljam ples u njegovoj školi.

Dragana se u žiži javnosti našla i kada su je dovodili u vezu sa pevačicom Milicom Pavlović. Priče da su u vezi nisu je toliko potresle jer je deo javnog života ali se trudila porodicu da poštedi brige.

Dragana MićalovićDRAGANA MIĆALOVIĆ • DUŠAN MILENKOVIĆ / RAS SRBIJA

- Trudim se koliko mogu da oguglam na takve stvari. Milica je kao član moje porodice, moj najbolji prijatelj i jedan od najboljih ljudi koje poznajem. Moja porodica takve napise više i ne čita - otkriva Dragana, a na pitanje kada ćemo upoznati njenu jaču polovinu, kaže:

- Predstaviću ga onda kad smatram da to treba da uradim.