PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Prava istina o lažnoj ljubavnici Ljube Jovanovića

Objavljeno: 29.03.2017 13:28Izvor: Telegraf.rs

- Ljuba se samo nasmejao kada je iz novina saznao ko je ta njegova ljubavnica - rekao je izvor blizak Jovanoviću




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Nakon što je objavljeno da se razvode Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović, u pojedinim medijima se pojavila priča o navodnoj Jovanovićevoj ljubavnici, međutim, ispostavilo se da se radi o potpunoj izmišljotini.

– Ljuba se samo nasmejao kada je iz novina saznao ko je ta njegova ljubavnica. Ona je u tekstu predstavljena kao Branka Vuković, međutim devojka na slici se zove Milica. Udata je za jednog biznismena sa kojim živi u Sloveniji. Tamo je sa njim i kćerkom. Ni njoj, ni njenoj porodici, mužu i detetu sada nije prijatno zbog pritiska koji im sada remeti normalan život – kaže izvor portala “Srbija danas” blizak Jovanoviću i dodaje da neko pokušava da Jovanoviću napakuje aferu i objašnjava da je ovom prilikom iskorišćena fotografija sa Fejsbuka, koja je snimljena na proslavi na kojoj je bio Jovanović, i na kojoj se devojka, koja je došla sa svojim mužem, slikala sa Ljubom.

Foto: Instagram/bekvalceva

Foto: Instagram/bekvalceva

Da podsetimo, pre dvadesetak dana se prvi put pojavila informacija da se Ljuba i Nataša razvode posle dve godine braka, a ni jedno ni drugo nisu želeli da u javnosti komentarišu razvod.