PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

POSLE AFERE KOKAIN DONEO NEOČEKIVANU ODLUKU: MARKO BULAT OTKRIO ŠTA SE ZAISTA DEŠAVA U NJEGOVOM ŽIVOTU!

Objavljeno: 22.08.2017 10:12Izvor: Puls

Pevač Marko Bulat priveden je pre dva dana u policijsku stanicu u Baru zbog navodnog posedovanja izvesne količine narkotika, a njegova supruga Marija je preuzela krivicu.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Pevačeva supruga Marija navodno je preuzela krivicu za posedovanje narkotika, a on je ipak odlučio da odradi sve zakazane nastupe na Jadranskom primorju.

- Nikad u životu nisam koristio drogu. Kad god hoćete, mogu da idem na proveru i da dokažem da sam čist. Ovaj put to važi i za mene i za moju ženu - ponovio je Bulat za “Blic” i dodao da će nakon afere ostati u Crnoj Gori.

- Beba je tu, uživamo sa njom. Drugo dete je sa bakom. Spustio sam se u Crnu Goru da odradim nekoliko tezgi i onda ću se vratiti da završavam album - poručio je Bulat, koji se između nastupa odmara sa suprugom i ćerkom Doroteom.

Marka aktuelna afera sa kokainom očigledno nije potresla, pa kaže da ga po povratku u Beograd očekuju novi poslovni poduhvati.

- Radujem se novim pesmama. Kada dođem, treba da uđem u studio i snimim. Već imam nekoliko pesama. A do Nove godine bi trebalo da izađe album - rekao je Bulat.

Marko Bulat sa suprugom MarijomMARKO BULAT SA SUPRUGOM MARIJOM • RAS / RAS SRBIJA

Inače, kako se piše, protiv Bulatove supruge će biti podneta prekršajna prijava jer droga nije bila za prodaju već za konzumiranje, odnosno za ličnu upotrebu. Kako pevač kaže, porodica mu je najbitnija u životu i svaki slobodan trenutak voli da provede sa njima.

- Daj bože da imam još dece. Osim ikona koje sam naslikao, pesama koje sam komponovao ili otpevao, ovo je najlepše umetničko delo koje sam napravio uz pomoć svoje žene i rekao sam joj da bih voleo još mnogo ovakvih umetničkih dela. Još troje, to bi mi bilo fantastično, neka padaju, ustaju, plaču. Sve ću da trpim - rekao je on ranije za „Blic”.

Podsećamo, ovo nije prvi put da pevač ima problema sa zakonom. Prošle godine njegova supruga uhapšena je u policijskoj akciji „Cunami“ 11. septembra nakon što je iz svog poštanskog sandučeta uzela dva grama kokaina. Na saslušanju u policiji pravdala se da kokain nije za nju, već za njenog supruga pa je onda govorila da je za njih oboje, otkrio je tada izvor „Blica“. Tužilaštvu je kasnije rekla da je drogu uzela za sebe i priznala krivicu kako bi dobila uslovnu kaznu. Mariji Bulat je tada izrečena uslovna kazna zatvora u trajanju od tri meseca.