PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

POPUT VISOKOBUDŽETNOG ROMATIČNOG FILMA Snimak Danice i Filipa Karađorđevića sa venčanja otkrio detalje koje NIKO nije mogao da vidi

Objavljeno: 18.10.2017 09:18Izvor: Blic

Klip, urađen poput trejlera za neki holivudski blokbaster, pokazao je šta je kraljevskom paru ugravirano na burmama, ali i kako je Filip reagovao kad je Danicu video prvi put u venčanici.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

I dalje se priča o prinčevom venčanju, koje je održano pre deset dana u Belom dvoru i Sabornoj crkvi, a Danica i Filip Karađorđević pobrali su sve simpatije javnosti zbog kombinacije tradicionalnog i modernog na svadbi.

Javnost sada može videti i snimak poznatog para sa proslave, u kom se vide mnogi detalji sklapanja braka, koji dosad nisu bili poznati.

Foto: Promo

Šta im je ugravirano na burmama, kako je Filip reagovao kad je video svoju dragu u venčanici, kako su tekle pripreme pred samo venčanje, i još mnogo toga prikazano je u klipu koji potpisuje "SP Video Produkcija".

NJ.K.V. princ Filip & princeza Danica (Best moments) 4K from SP Produkcija on Vimeo

Ovo je, inače, bilo treće kraljevsko venčanje u prethodne dve godine, a prvo u Sabornoj crkvi nakon gotovo 100 godina. Na istom mestu 1922. godine venčali se se kralj Aleksandar i kraljica Marija.