PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

OVAJ PUT JE POTPUNO ISKRENA: Jelena Kostov progovorila o majčinstvu i NAJEŽILA SVE (FOTO)

Objavljeno: 24.06.2017 15:44Izvor: medio.rs

Mlada pevačica otvorila je dušu i ispričala nešto što je ostavilo snažan utisak na sve.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Folk pevačica Jelena Kostov početkom februara ove godine donela je na svet svog prvog naslednika Miliju, a nakon što je liniju dovela do savršenstva, odlučila je da se vrati na scenu novim singlom "Luda euforična", koji je predstavila u emisiji "Gold - Subotom popodne". Ona je u popularnoj emisiji Televiziji Pink, takođe, govorila i o dešavanjima na privatnom planu, a majčinstvo je svakako bila jedna od dominantnijih tema.

Autor: TvPink Printscreen

- Divno se snalazim. To su neke emocije koje ne mogu da se opišu, stvarno, svaki dan kad ustanem i kad ga pogledam kako se smeje, mogu da poletim... I niko ne može da me iznervira, taj dan niko ne može da mi pokvari - priznala je novopečena mama, koja sve postiže. 

- Sve radim sama, stvarno ne želim da imam bebisiterke da mi pomažu. Kada izađem na sat-dva, drugarica Jovana ga čuva. Dobrom organizacijom sve mogu da postignem - zaključila je ona.

Jelena nije strahovala za to kako će se snaći sa bebom, već je verovala da će sve biti u najboljem redu, što se ispostavilo kao tačno.

Autor: TvPink Printscreen

- Nije postojao strah. Ja sam znala da ću se snaći fenomenalno. Toliko sam dugo čekala i želela bebu... - rekla je Jelena u emisiji "Gold - Subotom popodne".

Izvor:Pink.rs