PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Opasni mali pas ispraznio autobus na liniji 65!

Objavljeno: 21.04.2015 00:03Izvor: Telegraf.rs

Vozač je nakon incidenta pozvao centralu, rekao da je u zastoju, na šta su mu poručili da ode u garažu pa je on putnicima rekao da ne može da ide dalje




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Vozač autobusa na liniji 65 odbio je da vozi putnike nakon što je žena s psom ušla u vozilo kod ulice 27. marta. Vozač je rekao ženi da ne može da se vozi s psom i rekao joj da napusti autobus, što je ona odbila.

Autobus je krenuo ali ga je vozač nakon desetak minuta zaustavio i rekao da neće da nastavi dok žena i njen ljubimac ne napuste autobus.

Putnici su zatim počeli da negoduju zbog toga što autobus stoji, na šta im je vozač kada je naišao sledeći autobus rekao da slobodno mogu preći u drugo vozilo.

Vozač je nakon toga pozvao centralu, rekao da je u zastoju, na šta su mu poručili da ode u garažu pa je on putnicima rekao da ne može da ide dalje.

Kako navode očevici, žena s psom je u sledeći autobus ušla bez ikakvih problema.

Foto: flickr/KayVee.INC

Foto: flickr/KayVee.INC

Prema odluci Skupštine grada Beograda iz 2011. godine, ljubimci u vozilima gradskog prevozamogu da se voze ukoliko nisu viši od 40 centimetara, i to od 9 do 13 sati i od 18 časova do ponoći. Svi ljubimci moraju biti u transporterima koji treba da budu obezbeđeni katancem ili rajsferšlusom, a onemogućavaju da životinja pobegne ili dođe u kontakt sa drugim putnicima.

Pod transporterom se podrazumevaju sanduk, kutija, kavez ili bilo koja druga čvrsta konstrukcija za prevoz životinja u vozilu, primerena vrsti životinja.