PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ODLEPIO! Sergej veliča Đinđićevog ubicu!

Objavljeno: 19.09.2017 14:50Izvor: Alo!

Morbidno!




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Glumac veliča Đinđićevog ubicu! Sergej Trifunović je svojim pisanjem ponovo uzburkao društvene mreže, a ovoga puta je na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter veličao Zvezdana Jovanovića, ubicu premijera Zorana Đinđića.

PRESEDAN U UN Tramp tražio Dačiću broj telefona

Verovali ili ne, glumac je tokom trajanja finalnog košarkaškog meča između Srbije i Slovenije aludirao na ubistvo predsednika Vlade Zorana Đinđića, koga je 12. marta 2003. godine iz snajpera u srce pogodio Jovanović.

- Jedino Zvezdan Jovanović može da zaustavi Dragića - napisao je Trifunović na društvenoj mreži Tviter, a njegovi brojni pratioci su odmah osudili takvo pisanje.

Sergej TrifunovićSergej Trifunović, Foto: Printskrin

Na ovu sramnu objavu reagovala je Bojana Maljević, koleginica poznatog glumca, koja mu je skrenula pažnju da je to što je napisao u najmanju ruku odvratno.

- Uopšte nije smešno. Molim te, obriši ovaj tvit. Za tvoje dobro i za svačije dobro! - poručila mu je Maljevićeva.

Trifunović je savet koleginice prihvatio i ubrzo je obrisao sraman tvit.

Zoran ĐinđićZoran Đinđić, Foto: Profimedia

Doduše, poznato je da se glumac družio sa Miloradom Ulemekom Legijom, čovekom koji je u dogovoru sa Dušanom Spasojevićem i Miletom Lukovićem, vođama zemunskog klana, organizovao atentat na premijera Zorana Đinđića.

O druženju Trifunovića i Legije govorio je i Čedomir Jovanović, lider LDP-a i blizak saradnik Zorana Đinđića.

- Oni (potpisnici „Apela 100“) prave mitinge na kojima govore Legijini ortaci sa Cecinog rođendana koji se završio tako što je Sergej Trifunović dobio batine na rođendanu, pa je neko pozvao policiju. Onda je neko trebalo da uhapsi Legiju, pa je on uhapšen, odveden u zatvor, pa sam ja morao da idem u zatvor i dokazujem da nije isporučen Hagu - kazao je Jovanović u aprilu ove godine gostujući na N1.

Inače, ovo nije prvi put da glumac šokira javnost svojim stavovima koje objavljuje na društvenim mrežama. Trifunović je nedavno objavio rasistički tvit o Romima, napisavši „Ciganjski priručnik: Ukradi sam”.

Nacionalni savet romske nacionalne manjine reagovao je na ovu sramotnu izjavu i zatražio izjašnjenje i izvinjenje od Trifunovića, ali on se nije oglasio.