PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ODABRALE ISTE ŽIVOTNE PUTEVE: Ove su najpoznatije srpske majke i ćerke! (FOTO)

Objavljeno: 30.08.2016 23:47Izvor: medio.rs

Kćerke ovih uspešnih srpskih glumica i pevačica odabrale su iste životne pozive kao i njihove majke.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Zanimanja roditelja često mogu uticati i na životne pozive njihove dece, a primeri ovakvih situacija postoje i na domaćoj javnoj sceni. Predstavljamo vam poznate majke čije su ćerke, takođe, odabrale isti ili sličan životni poziv.

Vera Čukić i Ivana Mihić

Ivana Mihić je poznata srpska glumica koja je ostvarila brojne zapažene uloge, a na njen životni poziv uticalo je i njeno poreklo, budući da potiče iz umetničke porodice. Njen otac je poznati scenarista Gordan Mihić, a majka Vera Čukić, glumica.

Ivana Mihić i Vera Čukić // Foto: Instagram&YouTube PrintscreenIvana Mihić i Vera Čukić // Foto: Instagram&YouTube Printscreen

Vera je u svojoj dosadašnjoj karijeri ostvarila brojne zapažene uloge, a jedna od njih je i lik Miljane u hit seriji “Seljaci” koja se emitovala na televiziji Pink.

Ljiljana Blagojević i Kalina Kovačević

Srpska glumica Ljiljana Blagojević udata je za dramskog pisca i reditelja Sinišu Kovačevića sa kojim ima ćerku Kalinu Kovačević, koja je poznata na srpskoj glumačkoj sceni.

Kalina Kovačević i Ljiljana Blagojević // Foto: Instagram PrintscreenKalina Kovačević i Ljiljana Blagojević // Foto: Instagram Printscreen

Njena ćerka Kalina završila je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a popularnost su joj uvećale uloge u domaćim TV serijama, ali i filmovima. Jedan od njih je i “Jesen stiže, dunjo moja”.

Verica Šerifović i Marija Šerifović

Ukoliko ste ljubitelj narodne muzike, vrlo dobro ste upoznati sa likom i delom pevačiceVerice Šerifović. Ona je jedna od najistaknutijih predstavnica ove vrste muzike, a iza sebe ima brojne hitove kao što su “Ako treba mogu to”, “Ne dam bolu”, “Sa tobom ponovo” i ostale.

Marija i Verica Šerifović // Foto: FacebookMarija i Verica Šerifović // Foto: Facebook

Verica je majka evrovizijske pobednice i jedne od najpopularnijih srpskih pop pevačica, Marije Šerifović, koja ima zavidnu karijeru. Iako izvodi potpuno drugačiju vrstu muzike od svoje majke, Marija je 2008. godine snimila duetsku pesmu sa Vericom pod nazivom “Ti mi uvek trebaš”, čime je domaća publika bila oduševljena.

Snežana Savić i Anita Lazić Todorović

U serijama “Bolji život”, “Srećni ljudi” i “Porodično blago” zapažene uloge imala je glumica Snežana Savić koja se bavi i pevanjem. Iza nje su brojne uloge u domaćim filmovima, serijama i pozorišnim predstavama, a jedna od pesama po kojima će je publika dugo pamtiti jeste “Topolska 18”.

Anita Lazić Todorović i Snežana Savić // Foto: Instagram&YouTubeAnita Lazić Todorović i Snežana Savić // Foto: Instagram&YouTube

Njena ćerka je Anita Lazić Todorović koja je srpska glumica, voditeljka i novinarka. Diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, a i ona se, kao i Vera Čukić, oprobala u Pinkovoj seriji “Seljaci”.

Autor: D. Tanasijević

PINK.RS