PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Njihova veza ipak nije tajna: Edita Aradinović srećno zaljubljena u Ognjena (FOTO)

Objavljeno: 19.01.2017 12:37Izvor: medio.rs

Nakon što je objavila fotografiju na kojoj se njenom izabraniku ne vidi lice, mediji su počeli da pišu o njenoj navodno tajnoj ljubavi.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Frontmenka muzičke grupe Ministarke ističe da svog dečka ne krije od medija i da su joj ovakvi navodi smešni jer se ona njim ponosi.

U stabilnoj sam i srećnoj vezi. A na toj fotografiji gde mu se ne vidi lice ja sam njega samo zagrlila, pa je to ispalo tako tajnovito, a pre toga sam izbacila fotografiju gde mu se vidi lice, ali to iz nekog razloga nije objavljeno. Verovatno je ljudima mističnost zanimljivija - rekla je Edita kroz smeh.

Ona je za otkrila i da svog izabranika Ognjena zna ceo život, ali da su tek odnedavno zajedno.

Ja volim da kažem da smo mi ceo život zajedno, pošto se znamo celog života, a zajedno smo godinu dana. Nismo se nikad družili, moja sestra je išla s njim u odeljenje osam godina u razred i viđali smo se na rođendanskim zabavama kao klinci i posle toga smo se viđali po kraju. Sestra bliznakinja njegovog najboljeg druga iz detinjstva bila je moja najbolja drugarica iz detinjstva i tako, povezani smo na razne načine. Imali smo mnogo bliskih ljudi, a nikada se nismo sreli - ispričala je pevačica.

Iako je on sportski građen, Edita tvrdi da kod nje mišići nisu presudni.

On je sportski tip i bavi se košarkom i genetika je presudila tu. Nemam neki određeni tip, ali možda volim visiinu, to mi se svidelo - objasnila je ona.

Iako zrači od sreće, Edita još nije razmišljala o braku.

- Ne planiramo još ništa ozbiljno. Ja nemam potrebu za tim, a nema ni on. On radi, studira, živi momačkim životom, ja devojačkim, a s druge strane smo kao dva brata. Mi se tako šalimo, on meni kaže gde si, brate moj, ja njemu isto tako. Velika mi je podrška, rezume moju energiju i daje mi svu slobodu - otkrila je ona.

Ona je toliko zaljubljena da ne može da izdvoji jednu stvar koju voli kod svog dečka.

Kod njega volim bukvalno sve. Volim njegov izraz, njegovu toplotu, njegovu širinu, veliko srce ima, mnogo je human, plemenit, smiren. Nismo nešto mnogo različiti, jer je i on energičan, ali opet, on je taj koji smiruje moj karakter i sazrevam uz njega na neki fin način, a opet sam svoja. On je totalno miran, opušten i prizeman momak, to se danas najviše ceni. Ja nemam osećaj kao da sam sa njim godinu dana, nego kao da sam ceo život s njim, a opet nikad mi nije dosta - bila je iskrena Edita.

STORY.RS