Poznati glumac Aleksandar Dunić glumačku akademiju završio je u Novom Sadu, a svoju prvu ulogu ostvario je davne 1987. godine u TV seriji "Sazvežđe belog duda" namenjenoj deci. 

Autor: Printscreen Youtube

Ipak, on je pažnju domaće javnosti privukao tek 1993. godine u seriji "Srećni ljudi", gde je tumačio doktora Popca, dok se proslavio nekoliko godina kasnije u "Porodičnom blagu". U ovoj kultnoj seriji tumačio je Konstadina Kokana Prodanovića u kojeg je čuvena Bisenija, koju je igrala Vesna Trivalić, bila ludo zaljubljena.

Autor: Youtube

Domaća publika i dalje pamti Kokanove i Bisenijine replike, međutim, malo ko zna kako izgleda glumčeva prava supruga. Naime, on je oženjen književnicom i novinarkom Draganom Litričin Dunić, s kojim ima petnaestogodišnjeg sina. 

Autor: Youtube

Aleksandar i Dragana su se zavoleli na prvi pogled, a zahvaljujući iskrneom, otvorenom odnosu punom poverenja njihov brak uspeo je da opstane. 

Dete je centar našeg sveta. Trudimo se da ga vaspitamo tako da postane dobar čovek. Učimo ga plemenitosti, humanosti, hrabrosti, ali i da živi po ovim već pomalo zaboravljenim vrlinama u današnje vreme. Ne verujem u lažne vrednosti novog doba, kao ni u brz, lak i nezaslužen uspeh. Verujem samo u najviše ljudske vrednosti koje će, ipak, pobediti u svakom vremenu. Istina je uvek jača od laži, dobrota od zla, svetlost od tame, ljubav od mržnje, pravda od nepravde, a vreme kao najbolji sudija pokazaće da je bolji svet moguć jedino ako postanemo bolji ljudi. A to znači i da, uprkos trenutnoj sumornoj stvarnosti, vaspitavamo decu da veruju u ideale - izjavila je svojevremeno Dunićeva supruga za "Story".

Autor: Youtube

Pogledajte njeno gostovanje u Jutarnjem programu Televizije Pink:

 PINK.RS