PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Modni žiri: Brenina snajka vapi za stilistom, a jedna buduća mama nas je oduševila

Objavljeno: 24.05.2016 09:51Izvor: Blic

Iza nas je još jedna nedelja propalih pokušaja naših zvezda da se istaknu dobrim stilom, mada je bilo i onih koje su dobile prelaznu ocenu, a neke čak i pohvalu. Ko je bio modni promašaj, a ko je pokazao odličan modni ukus? Saznajemo odmah!




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ – OCENA 1

Brenina (bivša) snajka se nije baš proslavila ovom kombinacijom. Haljina koju je odabrala izgleda veoma jeftino i neukusno. Ovi modeli koji su osmišljeni da podsećaju na korset ili neki vid donjeg veša odavno su prevaziđeni. Sandale su dobre, ali celokupan stajling nas nimalo nije impresionirao.

DRAGANA MIRKOVIĆ – OCENA 2

Ruku na srce, „Luče iz Kasidola“ imalo je mnoooogo gorih izdanja.  Ovaj kombinezon je lep i primeren njenim godinama, ali u kombinaciji sa ovakvom kožnom jaknom, cipelama i torbom, ne izgleda nimalo lepo. Uz bolju torbicu i aksesoare, Dragana bi izgledala veoma elegantno i šik, ali u ovom slučaju zaslužila je samo dvojku.

ANA IVANOVIĆ – OCENA 3

Nije nam jasno zašto je Ana izabrala baš ovakvu haljinu! Čini je starijom, dosadna je, a ni kombinacija boja ne izgleda tako dobro. Ana je veoma zgodna i lepa, ali u ovom izdanju to nije istakla na najbolji način. Biće bolje drugi put!

NINA LEČIĆ – OCENA 4

Skroz korektna kombinacija koja bi uz male promene bila odlična! Za početak, ova ogrlica bi sa sve kićankom mogla da se vrati na zavesu, gde joj je i mesto. Haljina joj lepo stoji, a i cipele su se fino uklopile. Kada je Nina u pitanju, frizuru i šminku nema potrebe komentarisati – uvek je sve na svom mestu!

NIKOLIJA JOVANOVIĆ – OCENA 5

Mlada pevačica izgleda bolje nego ikad, a čini nam se i da je nakon nekoliko godina lutanja konačno našla svoj pravi stil. Bomber jakna, crna haljinica i trendi sandale sa resama stoje joj fenomenalno, a dopada nam se i nova frizura. Buduća mama naprosto sija!