PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

MARKO OPET ŽENI LIMU? Košarkaš i Viktorijin anđeo poslednjih meseci se ne razdvajaju!

Objavljeno: 25.02.2017 22:42Izvor: medio.rs

Marko Jarić i Adrijana Lima poslednjih meseci se ne odvajaju. Porodično gostovanje u jednoj američkoj emisiji i zajedničko slavlje Dana zaljubljenih rasplamsalo je priče da će se ponovo venčati




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Srpski košarkaš Marko Jarić će po svemu sudeći ponovo oženiti bivšu suprugu Adrijanu Limu! Sportista i manekenka su poslednjih meseci konstantno zajedno, pa su svi počeli da spekulišu da će uskoro po drugi put stati na "ludi kamen".

Ove priče dodatno je podgrejalo njihovo gostovanje sa ćerkama u popularnoj američkoj emisiji "Jang Holivud", ali i činjenica da su zajedno proslavili Dan zaljubljenih, datum kada su se pre osam godina i venčali.

Naš sportista i lepotica iz Brazila rastali su se 2014. godine, a zvanično su se razveli 14. marta 2016. godine. No, kako sada stvari stoje, Lima bi ponovo mogla da bude srpska snajka.

- Marko i Lima su već nekoliko meseci nerazdvojni, lepo im je kada su zajedno, baš kao nekada dok su bili u braku, pa sve češće razmišljaju da se ponovo venčaju - priča izvor blizak porodici Jarić.

Lima nerazdvojna s Jarićevom sestrom

Još jedan dokaz da se Adrijana vratila u familiju Jarić jeste njen odnos sa Markovom rođenom sestrom Tamarom. Ova modna kreatorka i slavna manekenka su u poslednje vreme nerazdvojne: druže se po kućama, zajedno izlaze i objavljuju fotografije po društvenim mrežama.

Oni su se pre dana, prvi put posle nekoliko godina, zajedno pojavili u javnosti. Lima je deo atmosfere sa snimanja podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Informer

- Ponovo su prava porodica i to ne kriju. Pa Adrijana je za Dan zaljubljenih objavila snimak na kom se vidi da su svi zajedno. On joj je sa ćerkama čestitao praznik, u čestitci je pisalo da je voli, a Lima ga na kraju snimka čak i ljubi. Ovo gostovanje je još samo jedna potvrda da je ljubav među njima ponovo buknula - kaže naš sagovornik.

Lima bila sa bokserom, Jarić sa Dušicom

Lepotica iz Brazila je prošle godine u julu mesecu raskinula jednogodišnju vezu sa bokserom Džoom Tomasom, a i tada se šuškalo da je Marko bio razlog što je ostavila dečka.
Dok su bili razdvojeni, ni Jarić nije gubio vreme, pa je tako u maju 2015. godine uslikan kako se strasno ljubi sa mlađanom manekenkom Dušicom Spasić, koja živi i radi u Majamiju.

Tvrdi da se ne bi iznenadio da su srećnu vest podelili baš u ovoj emisiji koju su snimali.

- Ta emisija nije još emitovana, ali moguće da će baš u njoj potvrditi svoje pomirenje i najaviti obnavljanje bračnih zaveta. Oni su rođeni jedno za drugo. Ćerkice su presrećne što im se roditelji slažu, a to se najbolje vidi na snimcima koje Lima objavljuje - završava naš sagovornik.

Marko Jarić i Adrijana Lima razveli su se 2016. godine i tada su delili višemilionsku imovinu. Poznati par je tada posedovao vilu u Majamiju vrednu 10 miliona, stan u Njujorku od šest miliona, kuću na Beverli Hilsu, koja je procenjena na dva miliona, a tu je i jahta koju su platili 1,5 miliona dolara.

INFORMER.RS