PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Marko i Marija Bulat: Intimna proslava ljubavi

Objavljeno: 26.06.2016 22:41Izvor: medio.rs

Poznati pevač Marko Bulat iskrenu sreću pronašao je pored svoje supruge Marije, kojoj se u maju prošle godine zakleo na večnu ljubav, a zajedno planiraju srećnu i uspešnu budućnost u kojoj važno mesto zauzima njena ćerka Sofija




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Folk pevač Marko Bulat (43) i njegova životna izabranica Marija (30) dvadeset četvrtog maja proslavili su prvu godišnjicu braka. Supružnici tvrde da svih tri stotine šezdeset i pet dana nisu skidali osmehe s lica i da uživaju u svakom trenutku svog bračnog života. Presrećni su jer i njena ćerka iz prvog braka Sofija (8) ima divan odnos sa Markom.

Izuzetno sam zadovoljan našim zajedničkim životom i drago mi je što je trenutno nezaposlena, iako je angažovana u svojoj firmi, jer provodi više vremena kod kuće. Uglavnom smo sve vreme zajedno i to mi izuzetno prija. Jedino kada budem morao da slikam nećemo moći da budemo po ceo dan skupa. Mada, tome mogu da se posvetim i dok ona spava – iskren je pevač koji pored uspeha u bračnom životu, vredno studira i na fakultetu Srpske pravoslavne crkve.

Dao sam sve ispite na masteru, ostalo je samo da napišem završni rad i odbranim ga pred komisijom. Želim da on bude impresivan. Završio sam freskoslikarstvo i trenutno radim ikonu većeg formata u zlatu.

Nedavno se u medijima pojavila informacija da će Marko postati pop i više se neće baviti muzikom, ali on je objasnio da je došlo do nesporazuma. Istakao je kako veoma ceni sveštenički posao, ali da će i posle dvadeset četiri godine rada note i dalje biti njegovo zanimanje. U svom duhu i kroz šalu, dodao je kako ne može da zamisli svoju supruguMariju kao popadiju.

FOTO: PETAR ĐORĐEVIĆ


Proslavili smo godišnjicu braka sa roditeljima i kumovima kod kuće – priča Marija i otkriva kako izgleda život sa poznatim pevačem.

Suprug je ispunio sva moja očekivanja, a Sofija i on imaju odličan odnos i stalno se igraju, s tim da je Marko gori od nje jer se tada ponaša kao da ima tri godine, a kad se naljuti kao čovek od četrdeset tri. To njoj nije jasno, tako da ja moram da budem najstroža, ali oboje su divni.

Marko i njegova supruga nedavno su odlučili da više ne izlaze u grad jer su jedno drugom dovoljni i najviše uživaju u međusobnom društvu. Prija im vreme koje provode saSofijom, a razmišljaju i o proširenje porodice.

Pravimo raznorazne gluposti, nekada je dovoljno da joj kažem kako moramo u prodavnicu da kupimo neophodne potrepštine, što je Sofiji odmah smešno – smeje seMarko, a Marija se nadovezuje:

Definitivno ne idem više nigde s njima u kupovinu. Razdvojimo se još na ulazu, jer umeju da se igraju žmurke ili se penju pokretnim stepenicama u suprotnom smeru... Dešava se i da Marko pita sve u radnji čije je ovo dete, ma jednostavno su nemogući.

Supružnici planiraju da porodično odu na odmor u Grčku, a pošto Marija obožava Rodos, on će i ove godine biti njihov izbor. Pre toga pevač će privesti kraju sve pripreme za novi album koji treba da objavi na jesen.

Gotova je pesma koja se zove Magija i verovatno ću je objaviti u septembru. Planiram da porodično odemo na odmor, na mesec dana, pa je možda najbolje da malo sačekam jer celo leto neću biti tu da je promovišem – zaključuje Marko koji je otkrio da ima i numeru koja se zove Marija.

 

 

PIŠE: KSENIJA KONIĆ
STORY.RS