PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

MAJKO MILA! Ninova ćerka se SKINULA na bini, drugoj takmičarki sevala guza, a onda je ustala i Karleuša i nastao je LOM u studiju! (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.2017 12:00Izvor: Telegraf.rs

Vatreniji duel na sceni "Zvezda Granda" dugo nije viđen, a sjajnom energijom devojke su podigle i Jelenu Karleušu koja ih je (za promenu) nahvalila




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Drugi krug takmičenja “Zvezde Granda” počeo je prošle subote, ali sinoć su pevači koji su bili u dueslima atmosferu u studiju doveli do usijanja!

Posebno dve kandidatkinje, od kojih je jedna za kratko vreme postala poznata javnosti. Reč je o ćerki pokojnog pevača Nina, Sandri Rešić i o kandidatkinji Caci Marković.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

I dok je Caca odmah na scenu izašla u seksi kostimu ispod kog je sve vreme sevala njena zategnuta guza, Sandra se skinula posle prve pesme, balade “Tihi ubica” i napravila opštu pometnju u studiju!

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Ni Jelena Karleuša nije ostala imuna na energiju koju su devojke unele na scenu, pa je ustala, đuskala, vrckala…

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

…a onda im je udelila komplimente:

– Ono što je najdominantnije kad se obe pogledate je to da vam je stajling fantastičan! Frizura, šminka, kostim… Tako treba da izgledaju devojke koje stoje na sceni jednog šou-programa koje razmišljaju o svom scenskom nastupu, o svom imidžu, jer svaka zvezda pored talenta pevačkog i dobre pesme, mora u 21. veku da ima svoj prepoznatljiv modni stil – rekla je Karleuša koja se trenutno nalazi na turneji u Americi.

Kako je to izgledalo u “Zvezdama Granda” i koja devojka je prošla u naredni krug, pogledajte u snimku ispod, od 30:20 minuta:

(Telegraf.rs)