PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

LAŽNI OGLAS KOJI JE SVE ZAINTRIGIRAO I NASMEJAO: Evo kako Srbin prodaje porše!

Objavljeno: 04.10.2015 19:24Izvor: Telegraf.rs

Na sajtu "Kupujemprodajem", jedan čovek postavio je oglas u kojem prodaje nesvakidašnji porše. Ipak, ispostavilo se da to nije njegovo vozilo




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Oglas koji se pojavio na sajtu “Kupujemprodajem”, koji je zaintrigirao sve one koji su ga videli. Za samo tri dana videlo ga je skoro 11.000 ljudi.

Korisnik ovog oglasnika Milorad Podunavac napisao je u oglasu pod nazivom “Poše original” nesvakidašnju poruku, koju vam prenosimo u celosti:

“Novo voženo po selu, prošo sve provere od moje strane i nema da fali ništa sem jednog čoeka koji će da obrće pedale. Ovo je original porše sve ostalo što prodaju su kopije sa jugov 55 motor. Ja ovo prodajem jer nemam snage više da teram uzbrdo jer su mi ugradili na srce neke zajebancije pa ne smem da teram vozilo i da pijem. kuj želi da protera kroz moje selo i il grad, nek dođe u adekvatnu opremu jer blatobrani nisam uspeo da stavim, nemam šrafovi pa pršće odozdo. Uz kupljeni auto dajem i mobilni telefon ako zatreba da pomogne neki da pogura uzbrdo. Ne kupujte lažovne poršeje jer mnogo troše a običan jugo je unutar koji se kvari. Ovde samo čovek može da se pokvari od sujetu. Aj pa uzdravlje idem na pregled kod psihijatra noge me bole pa da vidim sta oće”

Po svoj prilici reč je o lažnom oglasu i korisniku sajta koji je želeo da privuče pažnju u čemu je očigledno i uspeo!

Pogledajte video: