PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

KOLEGINICE PUCAJU OD MUKE: Zbog ovoga svi ZAVIDE Afriki, a najviše Tanja Savić! (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.2017 19:52Izvor: medio.rs

Zgodna brineta pohvalila se nečim zbog čega mnogim njenim koleginicama neće biti dobro.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Atraktivna pevačica Sandra Afrika pre nekoliko dana spakovala je kofere i sa članovima svog benda otputovala u daleku Australiju, gde je otpočela veliku koncertnu turneju.

Tamošnja publika jedva je dočekala da uživo uživa u pesmama i performansu zgodne pevačice, zbog čega ne treba da čudi što su karte za njene koncerte planule u rekordnom roku. Afrika je presrećna zbog velikog uspeha koji je doživela u "zemlji kengura", pa se video-snimcima i fotografijama sa svojih nastupa pohvalila na Instagramu.

U moru fotografija i video-snimaka, jedan zapis uspeo je da privuče najveću pažnju njenih koleginica, koje se već mesecima unazad žale da nemaju posla. Na snimku se vidi nekoliko stotina oduševljenih ljudi koji usred Sidneja skandiraju ime srpske pevačice koja je sve to zabeležila mobilnim telefonom i pokazala pratiocima.

Nema sumnje da će mnoge Sandrine koleginice biti ljubomorne zbog njenog uspeha, a na društvenim mrežama šuška se da bi njen uspeh najteže mogao da padne Tanji Savić, koja je u Australiji "svoj na svome", budući da je prebivalište njenog supruga Dušana Jovančevića upravo Australija u kojoj ova pevčica provodi mnogo vremena gde i trenutno boravi.

Autor: Youtube

Ipak, uzme li se u obzir da ni jedna ni druga nisu konfliktne ličnosti i da su u sjajnim odnosima sa kolegama sa estrade, veliki su izgledi da ovo neće narušiti njihov odnos i da će sve ostati samo na tračarenju na društvenim mrežama.

PINK.RS