PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

KARLEUŠA BEZ DLAKE NA JEZIKU JK: Dačić je buckasta žaba!

Objavljeno: 18.10.2017 09:33Izvor: Alo!

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je oduševila turske medije kada je u Istanbulu održala veliki koncert.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Kako je Srbiju nedavno posetio Redžep Tajip Erdogan, predsednik Turske, a Jelenin suprug, fudbaler Duško Tošić je imao priliku da se sretne sa njim, pevačica priznaje da joj je pomalo krivo što i ona nije bila članica odbora za doček.

- Erdogan je pitao Duška za mene i pitao ga je da li znam turski jezik. On ga je slagao i rekao da znam - otkrila je Karleuša za „Alo!” na početku razgovora i priznala da je jedina reč koju ona zna na turskom „jok”.

- Kada je Erdogan bio kod Vučića, tamo nisam bila pozvana, ali je pozvan moj muž. On je podoban da se pojavi, a ja nisam. Mada, priznajem da bih bila dobra i vrlo fina. Pred stranim medijima mi svi treba da se volimo i da pokažemo kako smo u divnim odnosima. Da pokažemo kako smo fina, složna srpska braća - rekla je Karleuša za „Alo!”.

 

Ivica DačićIvica Dačić, Foto: P. Marković

Pesma „Osman-aga“, koju je izveo ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, i to na uvce turskom predsedniku Erdoganu, izazvala je buru u domaćoj javnosti. Pop pevačica Jelena Karleuša za „Alo!” kaže da sumnja da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić naterao Ivicu da otpeva tu numeru Erdoganu na uvce.

- Ja sam pročitala negde da Vučić tera Dačića da peva. Mada, ima ona srpska izreka: „Teško žabu u vodu naterati”. Mada, Dačić je jedna buckasta žaba. Talentovan je - rekla je Karleuša sa osmehom.

Jelena je nedavno u emisiji „Zvezde Granda” priznala da je pre nekoliko meseci nosila holter jer je imala zdravstvene probleme. Sada se, kako kaže, oseća odlično.

- Ja sam nakon operacije koju sam imala pre nekoliko meseci nosila holter, ali sada je sve u redu. Htedoh reći „hvala bogu“, ali ja sam poznati ateista - kaže „mala od skandala”.

S obzirom na to da će u narednoj emisiji najgledanijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda” umesto Ace Lukasa u žiriju biti Mira Škorić, Jelena nije propustila da prokomentariše ovu situaciju.

- Lukas je opet nevaljalo dete u porodici, ali jedva čekam da se vrati iz Nemačke. Ipak, moram vam priznati da se radujem što ću videti Miru, jer je nisam videla 100 godina - rekla je Karleuša za „Alo!”.