PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

KAO JELISAVETA Devojka Bogdana Bogdanovića u VRELIM SEKSI SCENAMA (18+)

Objavljeno: 20.09.2017 19:00Izvor: Blic

Još od svadbe Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin, sada Teodosić, Bogdan Bogdanović je u ljubavi sa glumicom Jovanom Stojiljković koja se proslavila i po seksi scenama u filmu "Panama" u kojem je glumila sa kolegom Slavenom Došlom.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Ona je u "Panami" izuzetno profesionalno odradila seksi scene u kojima, malo je reći, izgleda savršeno.

Foto: youtube

U filmu "Panama" Jovana je fatalna zavodnica koja je zaludela Slavena Došla, a njih dvoje su verno dočarali ljubavni zanos.

Foto: youtube

A u filmu se pojavljuje i Jelisaveta Orašanin koja tumači ulogu njene najbolje drugarice.

Foto: youtube

Jovana je i sama nakon premijere filma priznala da joj je od samog početka bilo malo neprijatno što mora da snima vrele scene, ali se snašla.

Foto: youtube

- Pričala sam i sa kolegama, svi su me pitali "da li ćeš moći to", "to je malo neprijatno"… Ali, verovala sam toliko Pavlu a kasnije jako jako sam verovala i Slavenu. Imali smo i probe za te scene. Bilo nam je važno da smo slobodni, da to deluje što autentičnije, realističnije I mislim da smo se snašli. Mislim da smo na kraju baš uživali u tim scenama - rekla je Jovana Stojiljković posle premijere filma.

Foto: youtube

Podsećamo da je i Jelisaveta u popularnoj seriji "Ubice mog oca" imala sličan izazov pred sobom i odlično je odgovorila na njega, a njene seksi scene se i danas prepričavaju.

Jelisaveta u seriji "Ubice mog oca"
Foto: youtubeJelisaveta u seriji "Ubice mog oca"

Podsećamo, Jovana i Bogdan su se upoznali na svadbi Jelisavete i Tea, ubrzo su započeli romansu, a zajedno su bili i na letovanju - upravo ih je fotografija sa istog i odala.