PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Imitacija Tošeta Proeskog izazvala muk u TLZP

Objavljeno: 30.10.2017 13:45Izvor: medio.rs

Nastup u novoj epizodi emisije Tvoje lice zvuči koji je u najavi ocenjen kao najemotivniji.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Sve se stišalo kada je Steva Anđelković izašao na scenu kao Toše Proeski, i to samo nekoliko dana nakon što je obeležena 10. godišnjica smrti slavnog makedonskog pevača. I mada je zbog toga njegov zadatak bio posebno težak, ispostavilo se da ga je bio dostojan.

- Često čujem da ljudi pevaju Tošetove pesme, s obzirom na to da je on bio umetnik kakav je bio, čast mi je da sam znala tu njegovu energiju i da smo se privatno poznavali. Uvek mi je tužno kad čujem nekog pevača kako peva njegove pesme, ali baš dirne kada čujem sjajnog pevača kada ih peva. Baš mi je bilo zadovoljstvo da te slušam, bio si divan. Toše je bio poseban i imao je to nešto što retko ko može da skine... Baš sam ponosna što Srbija ima ovako sjajnog pevača kao što si ti - rekla je Stevanu Aleksandra Radović.

Ana Kokić, koja se večeras našla u žiriju, takođe je emotivno ispratila ovaj nastup.

- Toliko emocija, toliko dobre glume, toliko pevački izvanredno. Ja sam takođe uživala, na momenat sam sklopila oči i zaista me je ponelo sve to. Ti si u svakoj epizodi bio genijalan, pratila sam tvoje nastupe iz emisije u emisiju, i genijalan si, mnogo mi je drago što si ovde - istakla je Ana.

Andrija Milošević konstatovao je da "Toše ima brutalan glas, ali ima ga i Stevan", a čak i Đura je bio dirnut.

- Hvala ti Stevane što si nas podsetio na jednog od najvećih vokala sa ovih prostora. Bilo je dirljivo slušati te. Ne može to svako, ti imaš stvarno anđeoski glas i doveo si nas u neke emocije sa tim fenomenalnim visinama. Beskrajno sam uživao u tvom nastupu.

A čini se da su i Tošetovi fanovi uživali, pa veliki aplauz za ovu izvedbu stiže i s Twittera.

Izvor: Noizz.rs