PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

GRUDI U PRVOM PLANU Iz špice za emisiju Ivana Ivanovića U DRŽAVNU FIRMU

Objavljeno: 24.05.2017 17:48Izvor: Blic

Natalija Dugonjić imenovana je sredinom maja, na predlog Ministarstva privrede, za člana Skupštine u Jedinici za upravljanje projektima u javnom sektoru.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Možda bi taj zaključak Vlade i prošao nezapaženo da upravo Dugonjićeva nije devojka kojoj se popularni voditelj Ivan Ivanović u najavnoj špici za svoju emisiju potpisuje na grudi, piše Kurir.

U pomenutoj špici za emisiju Ivanović se oskudno obučenoj Nataliji Dugonjić potpisuje na grudi, a onda ona mazi taj potpis.

Foto: youtube

"Na predlog Ministartsva privrede Vlada donosi zaključak: razrešava se dr Jordan Aleksić dužnosti predstavnika RS u Skupštini društva s ograničenom odgovornošću, Jedinici za upravljanje projektima u javnom sektoru koji je istovremeno vršio ovlašćenja predstavnika Skupštine. Za predstavnika Republike Srbije kao osnivača društva s ograničenom odgovornošću jedinica za upravljanje projektima u javnom sektoru određuje se Natalija Dugonjić, diplomirani menadžer iz Beograda, koja će istovremeno vršiti ovlašćenja predsednika Skupštine", stoji u zaključku Vlade od 11. maja 2017., koji je potpisao premijer Aleksandar Vučić.

Špica za emisiju "Veče sa Ivanom Ivamovićem" u kojoj joj se voditelj potpisuje na grudi
Foto: youtubeŠpica za emisiju "Veče sa Ivanom Ivamovićem" u kojoj joj se voditelj potpisuje na grudi

Kako piše list "Kurir" u Ministarstvu privrede Duganjićeva je prošla provere kadrovske službe Vlade.

- Za preduzeće JUP d.o.o. nadležno je Ministarstvo prosvete, ne Ministarstvo privrede. Mi smo samo formalni predlagači lica koja prođu provere kadrovske službe Vlade - kazali su nezvanično.

Jedinicu za upravljanje projektima u javnom sektoru osnovala je Vlada Republike Srbije u julu 2010. godine, kao jednočlano društvo s ograničenom odgovornošću, koje imа svojstvo prаvnog licа.

Društvo stiče sredstvа iz prihodа ostvаrenih obavljanjem delatnosti, finаnsijskih kreditа, donаcijа i pomoći, budžetа Republike Srbije i drugih izvorа u sklаdu sа zаkonom.