PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

GLUMICA "PRERUŠENA" VIĐENA U JAVNOSTI Ivana posle tragedije donela ovu odluku!

Objavljeno: 18.10.2017 09:31Izvor: Alo!

Glumica Ivana Panzalović, kojoj je pre mesec i nešto dana pucao u glavu plastični hirurg Srđan Cvetanović, njen verenik, a zatim izvršio samoubistvo, uspešno se oporavlja posle incidenta, a ekipa „Paparaco lova” ju je nedavno videla u Novom Beogradu




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Kako saznajemo, glumica je najverovatnije išla lekaru, a viđena je sa tamnim naočarima, u crnoj jakni i pantalonama. Nakon prve fotografije u javnosti, Ivana je za naš list kratko prokomentarisala da se dobro oseća posle svega i da je najvažnije da je živa, ali da više ne daje izjave povodom tragedije.

- Više ne dajem nikakve izjave nikome. Jesam, dobro sam, hvala bogu. Sa mnom je sve u redu, živa sam i dobro sam - kratko je poručila glumica.

Panzalovićeva je nakon tragedije bila smeštena na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, a nakon što je otpuštena iz te institucije, nije bila viđena u javnosti.

Srđan CvetanovićSrđan Cvetanović, Foto: Facebook

 
Podsetimo, incident se dogodio 7. septembra pred zoru u ulici Koste Racina na Dedinju, u vili u kojoj je živela sa partnerom. Inače, njihova svađa je počela dva sata nakon ponoći, a oko četiri sata Cvetanović joj je pucao u glavu, a zatim se ubio.