PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

EKSKLUZIVNO DUŠKO TOŠIĆ: Moj brak nije u krizi!

Objavljeno: 24.05.2017 17:57Izvor: Kurir

Fudbaler tvrdi da su paparaci iskonstruisali aferu s manekenkom i da nisu fotkali njenog dečka, koji je sedeo s njom na zadnjem sedištu




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Duško Tošić za Kurir tvrdi da nikakve afere s devojkom s kojom su ga u automobilu uslikali turski paparaci nije bilo i da njegova supruga Jelena Karleuša ne sumnja u njegovu priču.

Srpski fudbaler uhvaćen je nakon noćnog provoda ispred jednog poznatog restorana u Istanbulu. Sedeo je napred, a lepa brineta, manekenka Marija Andonovska, kojoj je Kurir otkrio identitet, bila je na zadnjem sedištu njegovog auta.

Glupo ispalo

- Generalno ne dajem izjave, ali sad moram da kažem šta imam. Ovo je zaista ispalo glupo. Pa svi smo bili u tom restoranu - ja, moj drug Erol i još dva prijatelja. Erol je u vezi s tom devojkom. On je Makedonac, uspešan biznismen koji živi u Istanbulu. Njih dvoje su sedeli na zadnjem sedištu mog automobila - tvrdi Tošić.

On kaže da su turski paparaci iskoristili trenutak kad je Marijin dečko izašao iz kola.
- Erol je napustio vozilo da porazgovara s policijom, koja nas je zaustavila. Baš u tom trenutku su paparaci slikali. Bez ikakvog razloga su napravili celu famu oko toga - objasnio je Tošić.

Nismo mogli a da ga ne pitamo da li mu je skandal poljuljao brak s folk zvezdom Jelenom Karleušom.

Auto je moj

- Nisu jer nema razloga za to. Jelena zna mog prijatelja i takođe je znala da smo bili u tom restoranu. Ne želim da ulazimo u detalje, nisam u policijskoj stanici. Da sam se krio, ne bih ni ulazio u automobil. To jeste moj auto, ali sam dao prijatelju da vozi - brecnuo se Duško, a na konkretno pitanje da li je makedonsko devojče još uvek u Istanbulu, odgovorio je kao iz topa:
- Verujte mi da ne znam - poručio je on.

Radi joj instagram
OPET DOSTUPNA

Devojka koja je bila s Duškom Tošićem u kolima, Marija Andonovska, opet je aktivna na društvenim mrežama. Kako je Kurir pisao, ona je dan nakon afere zaključala svoj profil na Instagramu, međutim, kad se bura smirila, Marijin nalog na toj društvenoj mreži ponovo je postao dostupan svima. Interesantno je to da ni na jednoj fotografiji ona nije sa svojim navodnim dečkom Erolom, a ni na njegovom nalogu nema njenih fotki.