PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

EKSKLUZIVNI PAPARACO Sonja i Lukas uhvaćeni ponovo zajedno, EVO ŠTA SU RADILI

Objavljeno: 25.07.2017 09:14Izvor: Blic

Nakon što je Lukas raskinuo sa devojkom Branislavom, koja je još zvanično udata, naš paparaco uslikao ga je u društvu bivše supruge Sonje i njihove ćerkice Viktorije.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Iako su se Aca Lukas i njegova bivša Sonja Vuksanović posvađali i nakon razvoda prestali da komuniciraju, raskid sa devojkom Branislavom Pašajlijom očigledno je rezultirao pomirenjem bivših supružnika. Naime, Aca Lukas je nakon svih oštrih reči koje je Sonji Vuksanović uputio putem društvenih mreža odlučio da joj oprosti prevaru sa Markom Jarićem o kojoj se danima pričalo i sada su uhvaćeni zajedno.

Par se sastao u jednom restoranu u Košutnjaku, gde su uz jelo i piće razgovarali o svemu. Sa njima je bila i ćerkica Viktorija, koja je i te kako bila srećna što su roditelji opet u dobrim odnosima.

Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija

- Lukas i Sonja su se čuli i shvatili da je zbog deteta najbolje da budu u dobrim odnosima. Od pisama koje je Lukas objavljivao na društvenim mrežama nisu se čuli, Sonja se sa Viktorijom iselila iz stana, ali kada je pevač raskinuo sa Branislavom, odlučili su da se pomire - kaže za "Blic" izvor upućen u čitav slučaj.

Lukas i Sonja još nisu odlučili da obnove bračne zavete jer je razvod još svež, ali ćerka Viktorija je most između njih dvoje, jer je poznato da bi oboje za nju učinili baš sve.

Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija

- Viktoriji je jako teško palo što su joj se roditelji odvojili, a iako je još mala, shvatila je da više neće živeti zajedno. Lukas je video koliko ju je to potreslo i dao je sve od sebe da njegova mezimica ponovo bude srećna. Kada je video koliko ju je ručak u Košutnjaku oduševio, pričao je sa Sonjom, a da li će doći do pomirenja, još uvek nije kristalno jasno - kaže dobro upućen izvor za "Blic".

A Aca Lukas i Branislava Pašajlija raskinuli su romansu nakon samo 23 dana veze.

Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija

Emotivni odnos su prekinuli jer više nisu mogli da istrpe pritisak okoline.

- Od samog početka digla se fama zbog njihove veze, sve se nataložilo. Shvatili su da je najbolje da se raziđu. Branislavin suprug postavio joj je ultimatum da obriše sve zajedničke slike sa Acom i da prestane javno da ga blamira - rekao je izvor blizak Lukasu za "Blic".

Nakon toga i zvanično je usledio raskid, a oboje su sve fotografije sa društvenih mreža uklonili.