PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

CRNE NAOČARE I BEZ TRUNKE ŠMINKE Glumica Ivana Panzalović prvi put u javnosti nakon što je verenik pucao u nju pa se ubio

Objavljeno: 17.10.2017 14:14Izvor: Blic

Glumica Ivana Panzalović prošla je kroz težak period kada je pre skoro mesec i po dana doživela pravu tragediju. Njen verenik, plastični hirurg Srđan Cvetanović je pokušao da je ubije pa samom sebi presudio u stanu u naselju Dedinje.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Ivana je, na svu sreću, prošla bez povreda opasnih po život. Samo pukim spletom dobrih okolnosti iskobeljala se iz ruku napasnika i uspela da pobegne. Danas, mesec dana nakon tragedije vodi, reklo bi se normalan život.

Ivana Panzalović sada
Foto: youtube.com / screenshotIvana Panzalović sada

Ekipa emisije "Paparaco lov" uslikala ju je dok je na Novom Beogradu išla u, kako mnogi pretpostavljaju, posetu doktoru. Prvi snimci nje posle nemilog događaja pokazuju da, makar kada je reč o fizičkoj pojavi, izgleda sjajno. Ipak, unutrašnja borba kod ove glumice verovatno i dalje traje. Ono što je preživela ostavilo je veliki trag na nju.

Ivana mesec i po nakon tragedije
Foto: youtube.com / screenshotIvana mesec i po nakon tragedije

Dok je bila u bolničkom krevetu, donekle oporavljena, dala je ekskluzivan intervju za "Blic". Tom prilikom je ispričala šta je preživela u kobnoj noći.

Srđan je pokušao da ubije nju pa presudio sebi
Foto: RAS SrbijaSrđan je pokušao da ubije nju pa presudio sebi

- Pucnjavi je prethodila verbalna rasprava, potpuno banalna, koja se zahuktavala i desilo se šta se desilo. Kako je njemu pao mrak na oči toliko da me prvo tuče, potom izvadi skalpel i prisloni mi ga na vrat... Potom je pretio da će me ubiti, ne znam - priseća se glumica dok leži u šok-sobi na VMA. Pobegla sam u kupatilo da bih opet pozvala policiju. I kada sam izašla, brzinom svetlosti u ruci me se našao pištolj. Pucao je u mene, potom se ubio. Nisam mogla da shvatim šta se desilo, krv mi je lila iz glave, dok sam ridala nad njim i molila ga da ustane. Molila sam Boga da je živ. Ali, meni su tek posle nekoliko sati u bolnici rekli da nije. To je cela priča - kroz suze objašnjava glumica dok joj slike tragičnog događaja prolaze pred očima.- ispričala je Ivana tom prilikom.

Mnogi na prvi pogled nisu prepoznali glumicu jer je uslikana bez šminke, a imala je i velike crne naočare verovatno kako bi se zaštitila od znatiželjnih pogleda prolaznika. Primetno je da je bila skroz u crnom, a jedini svetli detalj bila je bela majica.