PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

VUČIĆ PUKAO: DRŽAVA, TO SAM JA! Skandalozno obraćanje predsednika republike!

Objavljeno: 26.07.2017 18:28Izvor: Kurir

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, dao je intervju za TV Pink, gde se dva i po sata svađao sam sa sobom, držao slovo kako smo lenj narod pa zato nemamo para, ponižavao političke protivnike... Još nam je otvorio oči da će sam odlučiti kada će otići s vlasti i koga će tada postaviti za naslednika, kao da Srbija nije demokratska država u kojoj se vlast bira na izborima, već tron, koji se predaje s kolena na koleno.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Prema rečima direktora marketinške agencije „Pragma“ Cvijetina Milivojevića, Vučić „prvi put otkako je obukao mirovnjačko ruho nije krio svoju radikalsku agresivnost“.

- Bio je to monolog čoveka sa cezarističkim ambicijama koji se svađa sa sopstvenim narodom. Ovaj put je pokazao za dva stepena više osionosti i verbalne agresivnosti. Bez pardona etiketira ljude, javno ih vređa, iznosi i istine i neistine, daje im nadimke... On ne trpi drugačije mišljenje, ne dozvoljava da mu se postavi ijedno suvislo pitanje, on sam pita i odgovara, priča o čemu hoće. Zato i ne ulazi u duele sa oponentima, što govori o njegovoj nesigurnosti i tome da ne veruje u sopstvene rezultate - komentariše Milivojević.

Vučić je u pomenutom intervjuu kazao i da nije on smislio sistem u kome funkcioneri stranke moraju da daju 10 odsto svojih primanja za partiju, već Zoran Đinđić, ubijeni premijer Srbije i bivši predsednik Demokratske stranke. Tvrdio je da u SNS nema pranja para i da on i njegova porodica nisu ni za dinar bogatiji nego pre pet godina. Naravno, stigao je i da podseti naciju kako je najjači i najvredniji."

FOTO: PRINTSCREEN