PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

VUČIĆ KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA: Jednoglasna odluka Predsedništva SNS! (FOTO)

Objavljeno: 14.02.2017 19:37Izvor: Telegraf.rs

Predsedništvo SNS jednoglasno odlučilo: Vučić kandidat za predsednika Srbije




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Članovi Predsedništva SNS jednoglasno su odlučili danas da će kandidat za predsednika Srbije biti lider stranke i aktuelni premijer Aleksandar Vučić. Sednica Predsedništva naprednjaka završena je oko 17 časova, nakon sat vremena. Vučić, jednoglasno – rekao je Nebojša Stefanović, član Predsedništva i ministar unutrašnjih poslova, na pitanja prisutnih novinara.

Printskrin: Tanjug

Printskrin: Tanjug

Vučić je po izlasku iz sale, upitan da li je on kandidat, kratko rekao da će uskoro u saopštenju sve biti precizno navedeno.

Sednica na kojoj su naprednjaci razmatrali, ko će biti kandidat naprednjaka održana je iza zatvorenih vrata.

Predsednik SNS nije, pri dolasku u sedište stranke davao izjave za novinare, kao ni članovi Predsedništva koji su pristizali na sednicu. Vučić je pre ulaska na sednicu novinarima samo rekao “Dobar dan”.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Funkcioneri stranke počelli su da pristižu desetak minuta pre najavljenog početka sednice.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Pored lidera naprednjaka, sednici prisustvuju i Jadranka Joksimović, Zorana Mihajlović, Bratislav Gašić, Maja Gojković, Marko Đurić, Goran Knežević, Miloš Vučević, Radomir Nikolić i drugi.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Kako je saopštio danas predsednik Srbije Tomislav Nikolić, on i lider naprednjaka Aleksandar Vučić su se skoro sve dogovorili u vezi sa kandidatom SNS na predsedničkim izborima. Kako je ranije najavljeno, premijer Srbije će večeras gostovati na javnom servisu i očekuje se da će tada saopštiti odluku o tome ko će biti kandidat naprednjaka za fotelju na Andrićevom vencu.

(Telegraf.rs)