PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

SUMNJIVA TAŠNA Jankovićeva žena fura lažnjak?!

Objavljeno: 12.06.2017 09:24Izvor: Alo!

Slavica Janković šeta “Fendijevu” torbu?




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Kopija ili original, pitanje je sad! Tašna supruge Saše Jankovića zapalila je društvene mreže. Dok tviteraši tvrde da supruga nekadašnjeg ombudsmana i aktuelnog predsednika Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića šeta “Fendijevu” torbu od nekoliko hiljada evra, ona odgovara da je pomenuti modni komad platila dvadesetak evra u Makedoniji.

Doduše, na zvaničnom sajtu modnog brenda “Fendi” nalazi se torba koja neverovatno liči na onu koju je prošetala supruga Saše Jankovića i košta vrtoglavih 3.150 dolara.

Fendi torbaFendi torba, Foto: Printscreen

Naime, na prijemu povodom desetogodišnjice postojanja institucija zaštitnika građana, koji je organizovao Saša Janković, njegova supruga je prošetala torbicu koja je skoro identična torbi čuvenog i papreno skupog brenda “Fendi”.

Fotografija na kojoj Saša Janković pozira sa suprugom Slavicom, koja u ruci drži malu braon tašnu, izazvala je brojne polemike. Tako tviteraši tvrde da je Slavica za pomenuti asesoar izdvojila nekoliko hiljada evra.

- Slavica Janković nije postala prva dama Srbije, ali na predizbornu kampanju podsećaće je ova “fendi pikabu” tašna od 4.000 evra - navela je anonimna tviterašica u opisu pomenute fotografije.

Slavica i Saša JankovićSlavica i Saša Janković, Foto: Printskrin

Komentari su se nizali. Od onih koji su bili šokirani vrtoglavom cenom pomenutog modnog komada do onih koji su se divili stilu oblačenja Slavice Janković.

- I ja sam bez teksta, ali visoka moda je skup sport. Ako je original, toliko košta. To je bar lako proveriti - jedan je od komentara.

Zaista, dovoljno je samo proveriti zvanični sajt pomenutog modnog brenda i naletećete na modni komad koji je skoro identičan torbi koju je prošetala Slvaica na prijemu koji je organizovao njen suprug.

Torba FendiTorba Fendi, Foto: Printscreen

Cene torbi na zvaničnom sajtu kuće “Fendi” variraju od modela i veličine, pa se tako ovaj modni komad kreće u rasponu od 3.150 do 4.550 dolara. Torba supruge Saše Jankovića podseća na model “fendi peekabo mini”, koja košta 3.150 dolara iliti 344.295 dinara.

U pres timu Saše Jankovića tvrde da Slavica nikada nije imala “Fendijevu” torbu.

- Slavica Janković nema, niti je ikada imala “Fendijevu” torbu. Ova na koju vi mislite kupljena je u Makedoniji za dvadesetak evra. Gospođa Janković zahvaljuje se što primećujete da joj i ovako jeftini komadi stoje kao da vrede mnogo više - poručili su za “Alo!” iz pres tima Saše Jankovića.