PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ŠTA ZVEZDE PORUČUJU VLADI Ani će strani plaćenici smeštati afere

Objavljeno: 01.07.2017 16:07Izvor: Alo!

Nova Vlada koju smo dobili u četvrtak veče “rođena“ je u znaku raka, sa podznakom jarca.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Njena numerološka karta je 819, što je prema rečima numerologa Stefana Dragojlovića veoma pozitivno, i garancija da će se ostvariti veliki uspesi. Vlada će, kako objašnjava Dragojlović,  kao tim funkcionisati dobro, ali suočavaće se sa brojnim izazovima, i velikim pritiscima koji će dolaziti i spolja i iznutra.

- Premijerku Anu Brnabić neće voleti svi ministri, neki je čak neće ni podnositi, ali će je poštovati. Ana će uvesti čeličnu disciplinu, biće jako stroga prema njima, ali pravična. I ona, ali i svi ministri veoma brzo susrešće se sa velikim aferama koje će im nameštati neko spolja, ali i neki strani plaćenici. Ana će naročito biti na udaru opozicije i stranih plaćenika putem medija - kaže Dragojović, pa nastavlja:

Stefan DragojlovićStefan Dragojlović, Foto: Facebook

- Ali sve do jeseni ove godine, treba da bude jaka, uporna, čvrsta i borbena. Doneće njena vlada velike promene i reforme, narod će je vremenom prihvatiti i zavoleti, pojaviće se konkretno dve ili tri nameštene afere baš oko nje lično, koje će se brzo razotkriti jer iz horoskopa vidim da je ona veoma stara duša, što znači da ima puno iskustva iz prošlih života i veoma jaku intuiciju koja će joj pomoći da hrabro i uspešno uz predsednika vodi našu zemlju - kaže numerolog.

Ana Brnabić i nova Vlada SrbijeAna Brnabić i nova Vlada Srbije, Foto: Tanjug/Tanja Valić

A onda nam objašnjava šta tačno znači broj 819 koji je numerološka karta nove Vlade.

- Broj 8 ukazuje da će premijerka imatu imati veliku podršku predsednika Aleksandra Vučića. Ako se prisetimo da sam u prethodnoj analizi naglasio da je ovo godina 1 i da je na izborima i pobedio Aleksandar, upravo jer je i 1 simbol prvog slova u azbuci i abecedi, a to je slovo A, shodno tome logično je i da nam premijer takođe bude na slovo A, što je u ovom slučaju Ana. Broj 9 simbolizuje kraj jer je poslednji jednocifreni broj - kraj tajkunima, lopovima, kraj nepravdi, kraj karmičkog duga koji je Srbija mučno otplaćivala 20 godina unazad - objašnjava naš sagovornik.