PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ŠEŠELJ: Ako se Vučić kandiduje, manje su mi šanse za pobedu!

Objavljeno: 22.01.2017 10:46Izvor: medio.rs

Prema njegovim rečima, ako se Vučić kandiduje, mnogo su mu manje šanse da on pobedi na tim izborima.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ocenio je danas da bi mu kandidatura aktuelnog premijera Aleksandra Vučića za predsednika Srbije "umanjila" šanse za pobedu na izborima za predsednika Srbije i da je "sve manje verovatno" da će SNS predložiti aktuelnog šefa države Tomislava Nikolića

- Sve zavisi od Vučića i njegove procene šta mu odgovara. Verujem da misli da bi to doprinelo njegovoj snazi. Još se ne zna ko je kandidat njegove stranke, a sve je manje verovatno da će to biti Nikolić. Vučić nema na raspolaganju nekog naročito snažnog kandidata, osim sebe samog, ali je i to rizično, jer je teško onda kontrolisati vladu - kazao je Šešelj u intervjuu podgoričkom radiju "Antena M".

Prema njegovim rečima, ako se Vučić kandiduje, mnogo su mu manje šanse da on pobedi na tim izborima.

- Ako se on ne kandiduje, imam najveće šanse - rekao je Šešelj, koji ne isključuje mogućnost da predsednički i parlamentarni izbori budu održani istovremeno.

Govoreći o vozu koji su srpske vlasti poslale ka Kosovu, Šešelj je kazao da misli da je tu "dramu inscenirao predsednik Srbije Tomislav Nikolić".

- Nikolić je to uradio da bi se junačio, da bi izazvao incident, i da bi povratio patriotsko biračko telo, jer je zapravo izgubio svaku šansu da pobedi na izborima. Čak i šansu da bude kandidat zbog svojih brojnih kriminalnih afera. Tomislav Nikolić sad odjednom hoće da ratuje, sam provocira. Šta bi bilo da je voz ušao na Kosovo, došlo bi do incidenta, krvoprolića. To mu je bio cilj - rekao je Šešelj. 

INFORMER.RS