PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

OVO SU SLIKE VUČIĆEVIH BATINAŠA: Pogledajte kako huligani tuku narod i novinare na Vučićevoj zakletvi!

Objavljeno: 13.06.2017 14:12Izvor: Kurir

Kurir je došao do ekskluzivnih fotografija koje dokazuju da su u danu kad je Aleksandar Vučić položio zakletvu i postao predsednik Srbije novinare i foto-reportere koji su pratili miting podrške SNS, odnosno kontramiting opozicije, bezumno napali batinaši!




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Vučić je pre 13 dana - 31. maja, položio zakletvu, a taj dan ostaće upamćen jer su zasad nepoznati batinaši napali novinare četiri redakcije - Espresa, Danasa, Insajdera i Vajsa.

FOTO: E STOCK/ALEKSANDAR_BAČLIJAFOTO: E STOCK/ALEKSANDAR_BAČLIJA

Bacali ih na zemlju

Svi oni pokušavali su da prate pomenuti događaj, ali i skup građana i pripadnika opozicije koji su tog dana protestovali protiv Vučića, a napadnuti su u trenutku kad su od građana koji su oštro protiv aktuelne vlasti pokušavali da uzmu izjave. Na jednoj od fotografija vidi se kako po dva debela, jaka momka vuku po jednog fotografa. Jednog od tih fotografa debeli nasilnik čak i davi. Na drugoj fotografiji vidi se kako su jednog od fotografa bukvalno izneli s platoa i mučki bacili na zemlju. Da skandal bude još veći, batinanje su mirno posmatrali policijski inspektori.

FOTO: DADO ĐILAS

Pošto su objavljene vesti o napadu na novinare, Vučić se izvinio - ako je, kako je rekao, napada uopšte i bilo. Novinarka Danasa Lidija Valtner čak je rekla da policija ništa nije uradila da je zaštiti od „obezbeđenja SNS, koje ju je maltretiralo“, nakon čega se oglasio MUP sramotnim saopštenjem u kojem tvrdi da i nije bilo napada na novinare, već da su samo napadnute pristalice SNS.

FOTO: E STOCK/ALEKSANDAR BAČLIJA

Hoćeš da ti lupim šamar

Novinarki sajta kompanije AMG Espreso.rs je, dok je pokušavala da uzme izjavu od jednog od učesnika kontramitinga, prišao jedan od batinaša i pitao je: „Hoćeš da ti lupim šamar?“