PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Od ranije poznat policiji: Evo ko je uhapšeni muškarac zbog pretnji Vučićevoj porodici

Objavljeno: 06.12.2016 20:44Izvor: Telegraf.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, u koordinaciji sa Tužilaštvom za viskotehnološki kriminal, uhapsili su M. R. osumnjičenog da je na društvenoj mreži Fejsbuk, u vidu komentara na sajt jednih dnevnih novina, uputio pretnje članovima porodice predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Osumnjičeni za pretnje porodici premijera Aleksandra Vučića M. R. (28), iz Sivca kod Kule, od ranije je poznat policiji, a osuđivan je zbog krađe vozila i nanošenja teških telesnih povreda. 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, u koordinaciji sa Tužilaštvom za viskotehnološki kriminal, uhapsili su M. R. osumnjičenog da je na društvenoj mreži Fejsbuk, u vidu komentara na sajt jednih dnevnih novina, uputio pretnje članovima porodice predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića.

Prilikom pretresa, obavljenog po naredbi Višeg suda u Beogradu, policija je kod osumnjičenog pronašla mobilni telefon preko kojeg je M. R. pristupao društvenoj mreži Fejsbuk, pod pseudonimom “Dete Partizana” i preko tog profila uputio pretnju.

Printskin: Facebook

Printskin: Facebook

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu u zakonskom roku, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, na pitanje o pretnji njegovoj kćerki i njemu putem interneta, Aleksandar Vučić je danas u Skupštini Srbije rekao:

– Prilično teško je to za mene. Moj sin je za to saznao, on je već momak, hoće sestricu da brani, znate celu muku, kako to izgleda. Bolesnih ljudi ima svuda, ne mogu da izgovorim to što su neki napisali, izgovorili. Ako možete da zamislite da neko izgovori nešto strašno. Da vam neko psuje mrtvu maloletnu ćerku, pritom je moja živa i zdrava, treći razred, kakav to psihopata može da kaže? Radi se o huliganu koji svoju seksualnu potentnost pokazuje na detetu, pa mu to nije dovoljno nego mora i da ubije to dete da bi pokazao kakva je muškarčina – rekao je Vučić.

(Telegraf.rs)