PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

NIKOLIĆ O ODNOSU SA VUČIĆEM: Imali smo dogovor da me podrzi za predsednika

Objavljeno: 17.02.2017 20:36Izvor: Kurir

BEOGRAD - Predsednik Tomislav Nikolić je u ekskluzivnom intervjuu za Sputnjik otkrio da je imao dogovor sa premijerom Aleksandrom Vučićem da podrži njegovu kandidaturu na predsedničkim izborima, ali da nije dobio očekivani odgovor.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Hoćete li nam reći, ekskluzivno, na šta je spreman i oko čega se vi to niste ili jeste dogovorili? Govori se o trgovini, govori se o tome da ste tražili ovo ili ono, da Vam on ne da i neće dati, neće dozvoliti… Šta je zapravo dogovoreno?

Foto: Aleksandar JovanovićFoto: Aleksandar Jovanović

— Aleksandar je otvoreno pisao da smo mi zajedno postigli sve ove rezultate, da treba i dalje da nastavimo da radimo zajedno i da je on spreman da podrži i sprovede svaku moju političku inicijativu, i da pritom misli na svaki moj konkretan predlog za dalju saradnju. Ja sam onda njemu napisao šta ja mislim da je nastavak naše dalje saradnje i sad vam otvoreno kažem — to su bile samo dve varijante: jedna je bila da se ja kandidujem za predsednika, a on da me podrži, druga da se on kandiduje i da ga ja podržim, s tim što onda sa pravom očekujem da se vratim na funkciju predsednika Srpske napredne stranke i da mi poveri mandat kao predsedniku SNS-a za sastav nove Vlade, koja bi ostala bez premijera njegovim izborom za predsednika. Dakle, ništa što ja nisam uradio za njega.