PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

NE ZANIMA GA TOMA: Vučić nema nameru da zove Nikolića, komunikacija prekinuta!

Objavljeno: 16.02.2017 16:40Izvor: Kurir

Komunikacija između premijera Aleksandra Vučića i predsednika Tomislava Nikolića pukla je od sinoć




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Komunikacija između premijera Aleksandra Vučića i predsednika Tomislava Nikolića pukla je od sinoć, kada je nezvanično objavljeno da će se Nikolić kandidovati za predsednika Srbije protiv Vučića. Prema signalima koji stižu iz dva kabineta, čini se da nema nazad.

Posle susreta na jučerašnjem prijemu povodom proslave Dana državnosti Vučić i Nikolić više nisu komunicirali. A i tom prilikom su razgovarali samo kurtoazno.

Nikolićeva odluka da se ipak kandiduje je šokirala sve u Nemanjinoj 11, uključujući i premijera. Iako je bilo naznaka da se neće predati bez borbe, Nikolić nije nagoveštavao da je raspoložen za otvoreni rat protiv Vučića.

Sada se kontakt "političkog oca i sina" svodi na pismo koje je Nikolić pre dva dana uputio Vučiću, a u kojem je naveo šta sve traži od predsednika SNS da bi se povukao iz izborne trke.

"Nikolić je tražio sve ono što je svojevremeno, kako on to tumači, prepustio Vučiću. Mesto premijera i stranku", kaže sagovornik koji je imao uvid u pismo.

Kako saznajemo, Vučića je pogodio Nikolićev gest i to što nije najpre njemu saopštio odluku o kandidaturi. Prema tvrdnjama naših izvora iz Vlade, "Vučić nema nameru da pozove Nikolića", a kako su nam se poverili u njegovom okruženju "i ne očekuje Nikolićev poziv", jer ga "više ne zanima".