PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

MIHAJLOVIĆEVA POZIVA NIKOLIĆA DA JAVNO ISTUPI: Da li to pomažeš opoziciji i deliš SNS

Objavljeno: 16.02.2017 14:25Izvor: Telegraf.rs

Ne želim da verujem da će se Tomislav Nikolić okrenuti protiv Srbije, SNS i Aleksandra Vučića - rekla je Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je, povodom pisanja pojedinih medija da će se Tomislav Nikolić kandidovati na predsedničkim izborima, da bi tovolela lično da čuje od Nikolića i zapitala da li on to pomaže opoziciji i deli SNS.

– Ako je tačno da će se Tomislav Nikolić kandidovati na izborima, to bih volela da čujem lično od Tomislava Nikolića. Ne želim da verujem da će se Tomislav Nikolić okrenuti protiv Srbije, SNS i Aleksandra Vučića – rekla je ona.

Ali, ako je tačno, onda je ovo početak tužnog kraja jedne političke karijere osnivača SNS Tomislava Nikolića, ocenila je Mihajlović.

– Ako je ovo tačno, onda je ovo pokušaj Nikolića da podeli SNS i pomogne opoziciji da pobedi, ali taj pokušaj neće uspeti. Zato predsedniče Nikoliću, izađite i javno kažite – zaključila je Mihajlović.

(Telegraf.rs/Tanjug)