PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

MAFIJA PREUZELA POLICIJU: Državna sekretarka MUP-a kuma NARKO-DILERA!

Objavljeno: 08.08.2017 14:23Izvor: Kurir

Dijana Hrkalović (30), državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), izuzetno je bliska nekim pripadnicima beogradskog kriminalnog podzemlja, a posebno dobre odnose imala je s kontroverznim vođom navijača Partizana i osuđenim narko-dilerom Aleksandrom Stankovićem, zvanim Sale Mutavi, koji je prošle godine ubijen!




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

 

KAO NA SAHRANI: NA KONFERENCIJI VRHA POLICIJE POSLE UBISTVA SALETA MUTAVOG SVI SU IZGLEDALI UTUČENO , FOTO: BETA

Kako tvrdi izvor našeg lista, ova funkcionerka ministarstva kojim rukovodi Nebojša Stefanović je sa Saletom Mutavim bila toliko dobra da je čak trebalo i da mu bude kuma na venčanju.


- Dijana Hrkalović se sa Saletom Mutavim i njegovom verenicom družila godinama, bili su baš dobri drugari, i vrlo rado je prihvatila da im bude kuma na venčanju. Ona je, zapravo, trebalo da bude kuma mladi, dok bi mladoženjin kum bio Dijanin emotivni partner Nenad Vučković Vučko, inače oficir Žandarmerije, ali i jedan od vođa navijača Partizana - kaže dobro obavešten izvor Kurira i dodaje:

 Međutim, samo desetak dana pre svadbe Mutavi je ubijen. Njegova smrt je Dijani veoma teško pala. Ona je tog dana plakala, histerisala, jedva su je smirili.

IMA SUMNJIVE SARADNIKE..... NEBOJŠA STEFANOVIĆ, FOTO: DADO ĐILAS

Takođe, naš sagovornik kaže da je Dijana Hrkalović navodno poslednjih godina na sve načine štitila Stankovića od odgovornosti za mnoga počinjena kriminalna dela. Osim Mutavog, zaštitu je imao i Vučko, i to pre nego što je dobio posao u Žandarmeriji.

FOTO: KURIR

- Oni su bili zaštićeni od krivičnog gonjenja zahvaljujući Dijani Hrkalović. Niko nije smeo ni da pomisli da ih privede ili nešto slično, imali su zaštitu kao da su, narodski rečeno, beli medvedi. Zauzvrat, morali su ponekad da obave neke posliće za policiju, a imali su čak i policijske značke. Eto koliko je jaka sprega ljudi iz kriminalnog podzemlja sa onima iz srpske policije - navodi izvor Kurira.

FOTO: KURIR

Inače, da podsetimo, Sale Mutavi je široj javnosti, aprila 2016, postao poznat posle napada na direktora FK Partizan Miloša Vazuru, a tom prilikom s njim su se nalazili upravo Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, kao i Darko Ristić Meda