PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

KOKAINA SE PLAŠI, ALI ZATO VOLI DA DUVA: Čeda na HRT javno priznao da je pušio travu

Objavljeno: 29.01.2017 19:35Izvor: Kurir

ZAGREB - Lider LDP Čedomir Jovanović danas je gostovao na hrvatskoj nacionalnoj televiziji, a voditelj emisije "Nedeljom u dva" Aleksandar Stanković ga je već u trećem minutu bez okolišanja pitao: "Šmrčete li kokain i jeste li ikada?"




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Pitanje je, kako se moglo videti, prilično zateklo Jovanovića, pa je uz kiseli osmeh pokušao da izvrda, priznajući "manje zlo" - da je pušio travu.

Foto: Printscreen HRT 1Foto: Printscreen HRT 1

- Ja sam deo generacije u kojoj je nezamislivo živeti normalan život, a ne proći kroz sve to. Nema žurke u Beogradu koju ne prati takav izazov. Nisam klinac koji bih rekao - pušio sam, ali nisam uvlačio. Nikad ne bih napravio takvu vrstu iskoraka - pokušao je da se izbavi iz nebranog grožđa Jovanović.

Stanković ga je ponovo pitao da li je probao teže droge:

- Ja se toga plašim. Evo, kontrolisani su toaleti Evropskog parlamenta i u njima su neke droge nađene - kazao je lider LDP.

Foto: Printscreen HRT1Foto: Printscreen HRT1

Voditelj se osvrnuo i na njegovo imovinsko stanje, pa je podsetio Jovanovića da neki komentarišu da bi bio dobar političar da "nema privatne firme i luksuzne automobile".

- Svako ima svoju hipoteku. Pokušavam da živim svoj život i da ne povredim nikoga. Celi život radim i nosim tu hipoteku. Kad pitate političara - kako nosite cipele koje su skuplje od vaše plate, kako da ja vama tu objasnim da živim od 500 evra i prehranjujem porodicu - ponovo je neodre|eno odgovorio Jovanović.