PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

INICIJATOR PROTESTA PORUČIO: Odustajem, jer neki političari i NVO hoće sve da nas ZLOUPOTREBE!

Objavljeno: 08.04.2017 10:03Izvor: medio.rs

Sima Radovanović, jedan od inicijatora protesta koji se proteklih dana održavaju na ulicama Beograda i drugih gradova u Srbiji, poručio je danas svojim pratiocima na Fejsbuku da odustaje od daljih protesta zbog sve snažnijeg uticaja pojedinih političkih stranaka i nevladinih organizacija da preuzmu dalje vođenje tih skupova




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

- Studentski protesti koji su počeli pre par dana i čiji sam jedan od inicijatora bio i stajao ispred njih, danas su na nekim sastancima doneli odluke da njima ne trebaju "vođe", ni iko, i da od danas oni preuzimaju proteste samostalno. Iskreno sumnjam da je to tako i da iza toga ne stoji neko. Želim samo da sve svoje prijatelje obavestim da od ovoga momenta nemam nikave veza sa daljim protestima jer je odbijen moj zahtev da se zabrani pristup svim političarima i NVO organizacijama. Molim vas samo da znate i to da među tim studentima ima i jako veliki broj onih koji tu dolaze spontano i ne pripadaju ni jednoj grupaciji partiji ili stranci. Živela Srbija - napisao je Radovanović na Fejsbuku.

Da je Radovanović u pravu kad upozorava na sve snažnije pokušaje političara i NVO da zloupotrebe one koji su se na ulicama pojavili kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo, pokazuju i sve češći pozivi do nogu poraženih predsedničkih kandidata i drugih krajnje sumnjivih organizacija da građani dođu na proteste.

Osim dosovskog kandidata Saše Jankovića koji ne priznaje rezultate izbora i odbija da čestita Aleksandru Vučiću ubedljivu pobedu, prizivajući ulične nerede i haos, da se na ulici preuzme vlast pozivaju i organizacija Ne davimo Beograd, poznatija kao "ŽUTA PATKA", ali i NVO Srbi za NATO.

Ako nekome do sada nije bilo jasno šta se i ko krije iza okupljanja "mladih" na ulicama Beograda i drugih gradova u Srbiji, sada valjda jeste.

INFORMER.RS