PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ILIĆ: Ma .... je Šešelj pobedio rak! ŠEŠELJ: Izvadi polni organ iz usta!

Objavljeno: 07.03.2017 22:00Izvor: Kurir

On je folirant koji je pobegao od „Sablje “ i samo se folira. Kakav on k**ac i rak... To su zajebancije, poručio lider NS povodom bolesti lidera radikala




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Lider Nove Srbije Velimir Ilić optužio je predsednika SRS Vojislava Šešelja da obmanjuje javnost da je pobedio karcinom debelog creva!

Na molbu da ispriča kako je i on pobedio bolest konzumiranjem određenih čajeva i trava, o čemu je ranije govorio, Ilić je upitao:
- Je l‘ to ono ko Šešelj? Ma on je je folirant koji je pobegao od „Sablje“ i samo se folira. Kakav on ku*ac i rak... To su zajebancije - šokirao je Ilić svojom izjavom za Kurir.

Ko je bolestan

Kada je čuo šta mu je Ilić poručio, lider radikala je ovako reagovao:
- Pa šta da kažem? Pitajte ga šta to znači. Ja ne razumem. Da li to znači da sam se zaista izlečio ili da se nisam izlečio? Da li to znači da sam bio bolestan, pa da sam i dalje bolestan ili da nisam uopšte bio bolestan? Trebalo bi Velja Ilić tu svoju rečenicu da razjasni. Pogotovo kad muški polni organ uzima usta. To se ne radi u jednom pristojnom razgovoru, to se radi negde iza zatvorenih vrata - kaže Šešelj.

Podsetimo, lider radikala je nedavno za Kurir ispričao da je u poslednja dva meseca obavio kompletne lekarske preglede koji potvrđuju da više nema tragova karcinoma debelog creva. On je kazao i da poštuje sve preporuke lekara i da je imao i hemioterapiju, ali da je u ishranu uveo mnoge lekovite biljke i preparate, za koje veruje da su sigurno imali efekta na njegovo zdravlje. Još se pohvalio da ne jede beli hleb, već isključivo crni, koji sprema njegova Jadranka. Mesi ga od ječma, heljde, integralnog brašna i dodaje semenke suncokreta, susama i lana.

Šovinista i gluperda

Predsednik SRS nije ostao dužan ni na optužbe lidera SDS Borisa Tadića da je on „gluperda“ i saradnik ubica iz „zemunskog klana“.
- Jesam ja gluperda, a koliko je godina Boris Tadić studirao najlakši odsek na Filozofskom fakultetu - odsek psihologije?! Družio sam se, naravno, sa „zemuncima“, to su bili najbolji prijatelji Zorana Đinđića, a svi su imali članske karte Službe državne bezbednosti, odnosno MUP Srbije - komentariše Šešelj.

Podsetimo, Tadić je dan ranije za Šešelja rekao i da je okoreli šovinista i da njime treba da se pozabavi tužilaštvo, ali i da se šlihta Aleksandru Vučiću.
- Da, ja sam okoreli šovinista i mrzim sve izdajnike srpskog naroda, a takav je Boris Tadić. Ja sam se dokazao kao srpski patriota, a Boris Tadić kao najveći izdajnik. Strašnu kletvu je on natovario na svoja pleća kada je isporučio Stojana Župljanina, Radovana Karadžića, Ratka Mladića i Gorana Hadžića Haškom tribunalu. Kada bih video Borisa Tadića na ulici, prešao bih na drugu stranu. Biti s njim u društvu strašno je opasno. Inače, ja se nikada nisam nikome šlihtao i tome svedoče moje robije. A on se šlihta zapadnim silama i bilo kome ko mu može ponuditi neku apanažu ili ko mu može zadovoljiti neku političku ambiciju - kaže Šešelj.

Svetlana Vojinović

 

Zorana Mihajlović

ŠEŠELJ NAS NE BI PUŠTAO IZ KUHINJE

Zbog Šešeljevog otrovnog jezika reagovala je i ministarka Zorana Mihajlović, za koju je rekao da je „glupača“.
- Ako bi Šešelj nekim slučajem pobedio na izborima, sve žene bi bile tretirane kao glupače i bilo bi im zabranjeno da se bave politikom ili bilo kojim drugim poslom koji nema veze s kuhinjom - rekla je ona i dodala:
- Nije slučajno što Šešelj upućuje salve uvreda ženama upravo pred 8. mart, dan kada su se hrabre žene izborile za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost. Mi žene Srbije danas treba da podignemo glas protiv svih koji nas ponižavaju i maltretiraju.