PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

HRVATI TVRDE! SLOBODAN MILOŠEVIĆ JE ŽIV: Zakopali prazan sanduk

Objavljeno: 20.03.2017 19:29Izvor: Kurir

Davor Domazet-Lošo, bivši hrvatski admiral, tvrdi da nekadašnji predsednik SRJ nije umro ili da bar nije sahranjen ispod lipe u Požarevcu




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Bivši predsednik Srbije Slobodan Milošević je živ, a sanduk na njegovoj sahrani je bio prazan, tvrdi savetnik Kolinde Grabar Kitarović, penzionisani hrvatski admiral Davor Domazet-Lošo!

Ovu šokantnu tvrdnju Domazet-Lošo, koji je kao član Vijeća za domovinsku sigurnost saradnik hrvatske predsednice, nedeljama iznosi širom Hrvatske, na predavanjima o Domovinskom ratu za profesore istorije.

- On i još nekoliko penzionisanih hrvatskih generala okupljenih oko Hrvatskog generalskog zbora drže profesorima predavanja, koja su, blago rečeno, skandalozna i izazivaju mučninu. Tu se mogu čuti svakakve stvari, poput tvrdnji da je Milošević živ.

Ipak, Domazet-Lošo nije bio sasvim siguran u to da je Sloba živ, pa je rekao da garantovano nije sahranjen ispod lipe u Požarevcu. Sanduk na Miloševićevoj sahrani 2006, tvrdi on, bio je prazan. Osvrnuo se i na Josipa Broza Tita, tvrdeći da je bio ruski agent, a na predavanjima se može čuti i da su Jugosloveni najveći problem Hrvatske - kaže naš sagovornik iz „lijepe njihove“, upućen u ova nesvakidašnja predavanja.

Čudni savetnici... Kolinda Grabar KitarovićČudni savetnici... Kolinda Grabar Kitarović

Inače, skandalozna predavanja imaju podršku hrvatske države, jer je reč o programu koje finansira tamošnje Ministarstvo branitelja, u saradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje. Kako pišu hrvatske Novosti, list srpske manjine u toj državi, lekcije penzionisanih generala dosad je odslušalo 300 nastavnika.

Branko Ružić, potpredsednik SPS, kaže za Kurir da su živa Miloševićeva dostignuća, jer je istorijska ličnost s vrlinama i manama, te državnik koji je, kako navodi, u turbulentnim vremenima uspeo svojom vizionarskom i mirotvornom politikom da izdejstvuje i Dejton, i Republiku Srpsku, i Rezoluciju 1244.
- Jedino u čemu se slažem s dotičnim hrvatskim admiralom je činjenica da će politička dostignuća koja je Milošević postigao ostati zauvek živa, a vrlo su živa i danas - ocenjuje Ružić.

Nije prvi put da lupa
NEVEROVATNE IZJAVE DOMAZET-LOŠA

- Dolazak migranata je kao da vam uštrcavaju drogu.

- Burke se ne javljaju kao odeća, već u svrhu asimetričnog rata. Burke se javljaju kao oružje. To nije pismo, to je oružje.

- Sve je laž. Napad u Parizu se nije ni dogodio. Jeste li videli mrtve? Niste. Jeste li videli jednoga pokopanog? Nema nijednog pokopa, bilo da se radi o žrtvama, bilo o atentatorima, odnosno teroristima. Imate tek neke slike, recimo, jedna je žena na slici kao ranjena, još jedan poluodeven čovek.

- BiH je hrvatska dedovina i hrvatsko kraljevstvo, jedini mi imamo pravo na hrvatsko-bosansko kraljevstvo.