PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ČUVA JE OD JAVNOSTI: Aleksandar Radojičić konačno ispričao sve o devojci!

Objavljeno: 06.06.2017 08:41Izvor: Kurir

Glumac Aleksandar Radojičić svaki slobodan trenutak koristi da bude sa svojom ćerkicom Ajom.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Ona je centar njegovog sveta, a fotografije koje objavljuje sa njom na društvenim mrežama govore o tome koliko je vezan za nju.

Ovaj mladi glumac uživa već više od godinu dana u ljubavi sa mladom manekenkom Cecom Živojinović, a sa njom retko objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Za razliku od njega, Ceca se s vremena na vreme pohvali njihovim zajedničkim fotografijama.

"Nije da ja to krijem, samo ne pričam previše o tome. Uživam u životu. E, sada da li je život Instagram, mislim da nije. Neke stvari izbacujem na Instagramu. Na mnoge momente sa ćerkicom sam ponosan, pa ih postavljam na Instagram. A nikada mi nisu smetale fotografije koje Ceca objavljuje. Meni je najbitnije da se sačuva suština, a to da li ću da postavim sliku neće ništa bitnije promeniti", kaže Radojičić.

On je dodao da nema potrebu da je krije, jer svakako promoviše ljubav.

"Naravno da pormovišem ljubav u svakom smislu. Ljubav prema detetu, ljubav prema prijatelju, prema devojci. Ne stidim se tih stvari. Ali ne volim mnogo da pričam o svojoj vezi, jer onda tu dolazi mnogo pitanja: da li su još zajedno, kako im je u vezi i slično. To je nebitno. Te stvari su promenljive, a onda skrećemo sa neke suštine", kaže glumac.