PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

BELI: Šeki je istrošena glava, vreme mu je za penziju! ŠEŠELJ: Beli je isušena svinjska glava, koja ne funkcioniše!

Objavljeno: 11.04.2017 22:39Izvor: medio.rs

Trećeplasirani na predsedničkim izborima, Ljubiša Preletačević Beli izjavio je da je lider SRS Vojislav Šešelj "istrošena glava kojoj je vreme za penziju"! Vojvoda mu, naravno nije ostao dužan: "Beli ima isušenu svinjsku glavu u kojoj ništa ne funkcioniše"!




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Komentarišući Šešeljev rezultat na izborima 2. aprila, Beli je za Kurir izjavio da mu je drago što je Vojvodu oterao u političku penziju:

- Za Šekija mi je baš bilo drago, ali valjda će Aca da ga primi u svoju partiju, slično razmišljaju. Želimo da sve te istrošene glave koje su godinama zakačane na narodnu grbaču oteramo u penziju. Ovo je samo početak tog procesa - rekao je Preletačević.

Njegove reči žestoko su iznervirale Šešelja, pa mu je u svom stilu odgovorio:

- Ne može da me otera u političku penziju, ja sam u penziji punih pet godina. A ovo što se tiče istrošenih glava, on očigledno ima sušenu svinjsku glavu u kojoj ništa ne funkcioniše. Ja mogu uspeti, a mogu i propasti u politici, ali šta imam u glavi sam celom svetu dokazao koliko vredi i tu više nema šta da se diskutuje - poručio je Šešelj i dodao:

- A šta ima Preletačević u glavi - ima goluba, zeca, kokoš... Šta još može da ima? Koliko stane, koliko se nagura? Al da ima mozga, ko to može da kaže? - upitao je Šešelj.

INFORMER.RS