PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

(FOTO 18+) STARLETA U SKUPŠTINI: Učesnica Parova u tajnoj poseti socijalisti

Objavljeno: 28.01.2017 14:48Izvor: Kurir

Vanja Vukić se nevešto vadio da je Teodora Radojičić studentkinja, te da nije ni znao s kim se slika, ali je zato naglasio da ona nema veze sa SPS




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Bruka! Još jedna starleta u Narodnoj skupštini! Pobednica rijalitija „Snajke“ i učesnica „Parova“ Teodora Radojičić, osim što je s osmehom na licu ispozirala nasred skupštinskog hola, na Instagramu se pohvalila i fotografijom s funkcionerom SPS Vanjom Vukićem, koji ju je čvrsto šćipio oko struka.

Izvor blizak rijaliti zvezdi, koja je i bila u švalerskoj vezi s Rašom, suprugom pop pevačice Goce Tržan, kaže da se Radojičićeva okolo hvalila da je bila u Skupštini i da se slikala po mnogim kabinetima.
- Teodora se hvalila da je imala tu čast da uđe u Narodnu skupštinu. Švrćkala se po hodnicima, ali i po nekim prostorijama, slikala se, a dodala je i da joj je jedan funkcioner obećao neku javnu funkciju u skorijoj budućnosti - kaže dobro obavešteni sagovornik.

Radojičićeva je u međuvremenu ugasila svoj Instagram profil, a kako i kojim povodom se obrela u Narodnoj skupštini, pokušali smo da saznamo od Vukića, koji nam nije precizno odgovorio.
- Ne znam ko je devojka sa slike. U pitanju je bila neka poseta studenata, njih dvadesetak je prisustvovalo sastanku u nekoj od sala na spratu gde se održavaju odbori, ali se ne sećam kad je to bilo - rekao je Vukić.

Na pitanje da li je znao s kim se uopšte slika, iz topa je odgovorio:
- Ne. Ne znam ni sada ko je ona.

Vukić je potom dodao da devojka sa slike nema nikakve veze sa SPS.
- Ona nije dolazila u poslanički klub SPS, kao što vidite u hodniku je slikano - pokušao je da se ogradi ovaj socijalista i naveo da je na tom sastanku bilo još narodnih poslanika, ali i članova odbora za bezbednost.

Vukić je nekoliko puta ponovio da o njoj ne zna ništa, kao ni to kako je ušla u zgradu Skupštine.
- Proverite u Skupštini ko je, kad i sa kim ulazio, pa ćete videti s kim je i kako ona ušla - kratko se socijalista osvrnuo na „snajkinu“ posetu zgradi parlamenta.

Overila i Vladu... Sandra PartizanOverila i Vladu... Sandra Partizan

 

Sodoma i Gomora
GOLE U INSTITUCIJAMA

Kontroverzna starleta Aleksandra Jovanović, poznatija kao Sandra Partizan, fotkala se u zgradi Vlade
- Poslanik SPO Žika Gojković u prostorije Skupštine dovodio svoju „prijateljicu“ i bivšu Plejboj zečicu Slobodanku Tošić, koja je osumnjičena za ubistva i pljačke.
- Radikal Sulejman Spaho završio u aferi „prostitutka“, kad je bio osumnjičen da je Suzanu R. dovodio u Skupštinu.