PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Zoran Marjanović osuo paljbu: Kamiondžija treba da umre polako da oseti muke svojih žrtava

Objavljeno: 12.06.2017 17:31Izvor: Telegraf.rs

- Uhapšeni kamiondžija je po svemu sudeći monstrum i serijska ubica, takve treba osuditi na na smrtnu kaznu, i to ne metkom, nego smrtonosnim gasom... Da umire lagano da bar malo oseti muke unesrećnih porodica svojih žrtava - ističe Marjanović




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Zoran Marjanović, suprug pevačice Jelene Marjanović sumnja da je njegovu suprugu ubio rumunski kamiondžija Katalina Dorinela Čolpana (40), kojeg je pre nekoliko dana uhapsila nemačka policija pod sumnjom da je ubio dve devojke, a da mu je, prema pisanju beogradske štampe, Jeca treća njegova žrtva.Marjanović kaže da za naš portal da ne veruje ni u šta dok to policija ili neko od zvaničnika ne potvrdi.

– Verujem samo kada policija potvrdi ili neko od zvaničnika. A, neko se može nazvati izvršiocem krivičnog dela kada policija ima priznanje te osobe koje se slaže sa nalazima forenzike, dokazima, svedocima, i kada sud izrekne pravosnažnu presudu… Za tako nešto su potrebni neoborovi dokazi – kaže Marjanović za Telegraf.rs.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

On, na osnovu svega, bez obzira na to da li je umešan ili ne u Jelenino ubistvo, svakako ocenjuje da je uhapšeni kamiondžija monstrum i serijski ubica, i da mu treba suditi.

– Takve monstrume treba osuditi na na smrtnu kaznu, i to ne metkom, nego smrtonosnim gasom… Da umire lagano da bar malo oseti muke unesrećnih porodica svojih žrtava – ističe Marjanović.

Printskrin: Youtube/Jelena Jeca Krsmanovic

Printskrin: Youtube/Jelena Jeca Krsmanovic

Rumunski kamiondžija Katalina Dorinela Čolpan (40) uhapšen je zbog ubistva Karoline G. Njegov DNK pronađen je i na telu žrtve u Austriji Lusil K., a konačan spisak žrtava monstruoznog ubice tek treba da bude utvrđen.

Čolpan se sumnjiči da je devojku ubio i u rodnoj Rumuniji, a beogradski mediji pišu da se sumnja da je svoju krv ostavio i na nasipu u Crvenki.

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila prošle godine tokom trčanja na nasipu Crvenka u Borči.