PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ZORAN MARJANOVIĆ MOLI SUD DA MU ODOBRI SVADBU: Muž ubijene pjevačice hoće da oženi ljubavnicu!

Objavljeno: 12.10.2017 09:16Izvor: Kurir

Suprugu ubijene pjevačice Jelene Marjanović, koji je u pritvoru od 16. septembra, teško pada razdvojenost od Zorice Zoke Mitrović, pa će se vjenčati s njom da bi mogao da je viđa




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs
BEOGRAD – Zoran Marjanović, koji je od 16. septembra u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu, uveliko se raspituje o proceduri za ženidbu u zatvoru!

Kako Kurir saznaje, Marjanović namjerava da sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu pošalje molbu da mu omogući da ozvaniči ljubav sa djevojkom Zoricom Zokom Mitrović.

Nije mu bila u posjeti

– Djeluje kao da je tek sad postao svjestan da neće izaći na slobodu brzo kao što je mislio. Prvih dana ponašao se daleko opuštenije. Kako dani prolaze, sve manje priča, povukao se prilično. Ipak, kada progovori, uglavnom priča o maloj ćerki Jani, ali i Zorici i tome kako mu ta žena mnogo nedostaje i koliko je voli. Ona mu do sada nije bila u posjeti i njemu to teško pada. Zato je izrazio želju da se vjenča iza rešetaka – otkriva sagovornik Kurira.

On objašnjava da, po zakonu, Marjanović ima pravo da sudu podnese ovakav zahtjev i da u tom slučaju on ne bi bio pušten iz pritvora, već bi se ceremonija obavila unutar zatvora.

– Kada zvanična molba stigne u sud, o njoj odlučuje sudija za prethodni postupak. Ukoliko odobri, što ne bi bio prvi put u praksi, matičar i mlada dolaze u Bačvansku. U ovom objektu, takođe, postoji i kapela u kojoj može da se organizuje i crkveno vjenčanje – dodaje on.

Zorica možda svjedok

Međutim, kako kaže, s obzirom na to da je istraga o ubistvu Jelene specifična po mnogo čemu i da se još ne zna da li će Zorica Mitrović biti pozvana da i sama svjedoči u postupku, neizvjesno je da li će sud dozvoliti njihov susret.

– Ipak, zakon je predvidio i tu mogućnost. Naime, ukoliko, primjera radi, sudija odobri vjenčanje, ali ne i susret Zorana i Zorice, postoji mogućnost da se oni ipak vjenčaju. U takvim okolnostima, umjesto mlade, na zatvorsko vjenčanje dolazi svedok koji zapravo umjesto nje prisustvuje tom činu – objašnjava naš izvor.

Podsjetimo, javnost je za ljubav Zorana i Zorice saznala kada je on uhapšen, 15. septembra. U kući Marjanovića u Borči te večeri bila je i Zorica, koja je napala policajce. Kako je Kurir pisao, Zorica Mitrović nedavno je priznala prijateljici da je zapravo Zoran otac njenog trogodišnjeg sina.

Ljubavna soba

MOŽE DA DOBIJE I SEKS

Odnedavno, prava pritvorenika izjednačena su s pravima koja imaju osuđenici kada je u pitanju korišćenje takozvane ljubavne sobe.

– Zbog toga što pojedini osumnjičeni u pritvoru provedu dug vremenski period, i njima je omogućeno da imaju bračne posete. Međutim, za korišćenje ove vrste posjete nije neophodno da supružnici budu zvanično vjenčani, već je dovoljno da dva svjedoka potvrde da oni žive u vanbračnoj zajednici – objašnjava sagovornik Kurira. U slučaju vjenčanja mladenci imaju pravo na bračnu posjetu u trajanju od tri sata.