PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ZAKUVALO SE U TUŽILAŠTVU Vladimir i Miloš odbili da svedoče o ubistvu snaje?!

Objavljeno: 16.10.2017 13:45Izvor: Alo!

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušanje svedoka u slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović. Miloš i Vladimir Marjanović navodno odbili da svedoče.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Nešto pre 11 sati u Tužilaštvo su stigli otac i brat Zorana Marjanovića, Vladimir i Miloš, iako se o njihovom dolasku spekulisalo.

Prema nezvaničnim informacijama Vladimir i Miloš su iskoristili pravo da ne svedoče protiv članova porodice.

Advokat Marjanovića Veljko Delibašić kaže da očekuje da će tužuilac odustati od daljeg gonjenja.

- Što se tiče današnjeg dana vrlo smo zadovoljni. Rođaka pokojne Jelene je objasnila da je Zoran Jelenu forsirao da se bavi sportom, da trenira, za razliku od nekih kvazi prijatelja i rođaka koji su je nagovarali da se oda alkoholu i drogi. Tako da smo mi zadovoljni današnjim danom. Zoran danas nije dolazio, nema potrebe, a i okrivljeni u fazi saslušanja ne treba da prisustvuje. Mislim da nije ni bilo razloga za njegov pritvor, pod ovakvim pritiskom javnosti nije ni čudo da mu je pritvor produžen.

Miloš i Vladimir Marjanović stigli u TužilaštvoMiloš i Vladimir Marjanović stigli u Tužilaštvo, Foto: Rajko Ristić

U Više javno tužilaštvo u Beogradu, prvi je jutros stigao advokat Veljko Delibašić, branilac osumnjičenog Zorana Marjanovića, a potom i Teodora Krsmanović, sestra ubijene Jelene Marjanović. Teodora je došla u pratnji majke i advokata.

Po izlasku sa salušanja Teodora Krsmanović je samo kratko prokomentarisala:

- Ne mogu da pričam, razumite me!

Saslušanje svedoka u ubistvu Jelene MarjanovićSaslušanje svedoka u ubistvu Jelene Marjanović, Foto: Rajko Ristić

Nikola Dumnić, advokat Marjanovića je rekao:

Saslušanje svedoka u ubistvu Jelene MarjanovićSaslušanje svedoka u ubistvu Jelene Marjanović, Foto: Rajko Ristić

 - Teodora je jedina za sada dala iskaz, za 11 sati su zakazana saslušanja svedocima Vladimiru i Zorana. Razjašnjeno je da Teodora u ovom postupku neće imati status oštećenog već običnog svedoka, s obzirom na stepen srodstva sa pokojnom Jelenom. Ona o samom događaju i nema neka saznanja. Njen iskaz kao ni većina iskaza koji treba da budu dati u ovom postupku neće imati značaj prilikom utvrđivanja činjeničnog stanja koje će se utvrđivati isključivo na osnovu materijalnih dokaza - rekao je Dumnić za Alo! i dodao da će sledeće saslušanje svedoka biti 23. oktobra.

U zgradi Višeg javnog tužilaštva danas je viđen i patolog Zoran Stanković.