PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

VUČIĆ SUROVIJI OD KARDINALA RIŠELJEA: Aleksandar Rodić saslušan zbog lažnih optužbi!

Objavljeno: 22.06.2017 18:24Izvor: Kurir

Današnjim saslušanjem Aleksandar Vučić je jasno pokazao da je suroviji od kardinala Rišeljea i da mu ne treba nikakav dokaz, osim onog koji smisli u svojoj glavi, pa da neko bude progonjen.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Ovim saslušanjem diktatorski režim je pokazao da je legitimno objaviti da ja treba da budem ubijen, a da nikakva istražna radnja ne bude preduzeta da bi se istražilo stavljanje mete na moje čelo. Samo sam ja saslušan, i to kao neko ko navodno preti nekim nesrećnim Vučićevim slugama, Lađeviću i Milovanoviću. Svakoga dana, dok izgovaraju laži o meni, oni govore o sebi. Ja tu ništa ne bih dodao.

FOTO: DADO ĐILAS

Danas sam bio na saslušanju kod stranačke, naprednjačke policije, misleći da je razlog otvorena najava mog ubistva trovanjem ili nameštenom saobraćajnom nesrećom, izrečena u novinama čiji je vlasnik Goran Veselinović, kum Aleksandra Vučića. Diktator je namestio brojne kamere i doveo foto-reportere kako bi još jedna etapa hajke protiv mene bila potpuna.

Lažnim optužbama i naručenim medijskim spektaklom hteo je da me predstavi kao kriminalca koji odlazi na saslušanje. Ta lažna slika trebalo je da uveri ljude u Srbiji da sam ja krivac. Kao odgovoran građanin, odmah sam se odazvao na poziv da dam izjavu o izmišljenim pretnjama urednicima Srpskog telegrafa, iako je proces na nivou vidovite Zorke, a u njemu mi je diktator namenio ulogu "ubice u pokušaju".

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Istina je da meni Vučićevi kriminalci javno prete. Od stranačkog pravosuđa i policije ne očekujem da me zaštiti. Očekujem samo dalji progon. Ipak, neću odustati. Može Vučić svakoga dana da izmišlja neku novu priču - da sam pretio i pticama koje će sutra slučajno da lete iznad mesta njegovog krunisanja, dok se novac građana Srbije enormo troši za to krunisanje - ali ja neću prestati da ukazujem da na vlasti imamo diktatora.

Zbog toga, očekujem još ovakvih lažnih optužbi i nameštenih policijskih poziva kao osvetu za istinito informisanje - Vučić mora da pokaže šta će se desiti svakome ko želi da istinito i objektivno informiše javnost.