PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

VRIŠTALA JE OD ŠOKA I BOLA: Dečaci sa fantomkama štakom prebili staricu ispred nepokretnog muža u Požarevcu!

Objavljeno: 20.04.2015 23:55Izvor: Telegraf.rs

Tinejdžeri su u subotu oko 17 časova upali u stan starice u Požarevcu i brutalno je pretukli njenim štapom. Ceo prizor bespomoćno je posmatrao njen muž koji ne nepokretan




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Dvojčica dečaka od 13 i 14 godina privedeni su zbog sumnje da su u subotu oko 17 časova upali u stan starice Slavice V. (65), u Ulici Strahinjića Bana u Požarevcu i brutalno je pretukli njenom štakom, tražeći novac.

Kako saznajemo od izvora bliskih istrazi dečaci su joj pozvonili na vrata. Kada je starica otključala i pitala ko je, oni su snažno udarili u vrata koja su staricu bacila na pod zajedno sa štakama:

– Jedan razbojnik je dohvatio staričinu štaku i počeo da je udara po glavi i telu dok je drugi ispremetao stan. U stanu je u to vreme bio i Slavkin nepokretni suprug koji nemoćan gledao šta dečaci rade. Starica je vrištala od šoka i bola, a razbojnici su potom otišli. Koliko nam je poznato, ništa nije odneto – priča izvor Informera.

Foto-ilustracija: actualcurioso.blogspot.com

Foto-ilustracija: actualcurioso.blogspot.com

Slavkine komšije čuvši njeno zapomaganje odmah su dotrčali do njenih vrata da vide šta se dešava i pozvali su pomoć:

Policija je u toku dana identifikovala dvojicu dečaka koji su posle kraćeg nećkanja priznali šta su uradili i opisali ceo događaj.

Otac jednog od dečaka policiji je predao ranac svoga sina u kome su bile fantomke i dukserice korišćene tokom razbojništva.