PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

VEČNA LJUBAV I posle 68 godina braka, dvoje Novobeograđana drže se DIRLJIVE TRADICIJE

Objavljeno: 16.01.2017 22:21Izvor: Blic

Pravi primer da neke ljubavi traju večno upravo su Novobeograđani Natalija i Dragomir Milićević koji su danas proslavili 68 godina braka, ne ispuštajući ni tad priliku da pokažu svoj mali ritual naklonosti.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Tolerancija i međusobno poštovanje se među Milićevićima podrazumevaju, ali ne koliko i ono što ih dalje nasmeje - držanje za ruke kao prvog dana kada su se zaljubili.

- Baka i deka su isto godište, oboje su rođeni 1924.godine. Ona je penzionisani ekonomista i radila je u Službi društvenog knjigovodstva (SDK), a deka je završio učiteljsku školu, ali je posle nekoliko godina rada u učiteljskoj profesiji odlučio da završi Filozofski fakultet i radio je u školi. Svoju karijeru on je završio u Ministarstvu prosvete kao glavni republički prosvetni inspektor - priča unuka Sonja.

Plod Natalijine i Dragomirove ljubavi su njihovo dvoje dece ćerka i sin, a sada imaju i tri unuke.

-Svi živimo u Beogradu i proslavlajmo svaki njihov jubilej zajedno - ističe unuka.

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, danas ih je posetio a zatim je na svom Tviter nalogu podelio fotografiju sa njima i napisao da mu je čast što je upoznao Milićeviće.

– U vremenima kada je nesvakidašnje da brak opstane i 68 meseci, bračni par Milićević, naši Novobeograđani, pokazali su da je ljubavlju i razumevanjem moguće doći i do proslave 68 godina braka– napisao je Šapić.