PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

SKANDAL NA AERODROMU: Stjuard pokrao glumicu Kalinu Kovačević? NIJE MOGLA DA VERUJE ŠTA JE ZATEKLA!

Objavljeno: 20.10.2017 11:50Izvor: Kurir

B. M. (27) sumnjiči se da je iz kofera Kaline Kovačević otuđio parfem i piće, koji su pronađeni u njegovom stanu. Veruje se da mu to nije jedina krađa
Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Glumicu Kalinu Kovačević je pre nekoliko dana na aerodromu „Nikola Tesla“, kako se sumnja, pokrao stjuard B. M. (27), koji je iz njenog kofera, nakon što ga je propisno predala, ukrao parfem i piće.

Kako saznajemo, u stanu B. M. nađene su glumičine ukradene stvari, a policija veruje da ona nije jedina žrtva pljačke.

Kofer ispreturan

- Granična policija je na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ posumnjala da je upravo B. M. odgovoran za krađu, a Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je nalog za pretres njegovog stana, gde su i nađene njene stvari - priča za Kurir izvor iz istrage.

 Naš sagovornik kaže da je B. M. negirao da je pokrao glumicu.

- B. M. se pravdao da je stvari našao u bagažu, pa je odneo kući jer navodno nikog nije bilo na šalteru izgubljeno-nađeno. Naveo je da je kasnije hteo da ih vrati - dodaje naš sagovornik, koji kaže da postoji opravdana sumnja da je B. M. i ranije uzimao vredne stvari iz kofera putnika.

Podsetimo, glumica Kalina Kovačević u ponedeljak je na Tviteru otkrila da je pokradena i za krađu osumnjičila nekog ko ima pristup prtljagu.

- Uredno sam predala kofer na aerodromu u Beogradu. Sletela sam u Tivat i uzela prtljag. Ceo kofer je bio ispreturan, a pola stvari iz kofera je pokradeno. Videla sam svoj kofer na tivatskom aerodromu kako ga istovaruju i predaju nama putnicima. Lopov je sa beogradskog aerodroma - napisala je Kovačevićeva na Tviteru:

- Stvari iz kofera mi je pokrao neko ko ima pristup prtljagu na aerodromu, jer je kofer uredno predat prilikom čekiranja! Šta je s kamerama na aerodromu? Ko će da odgovara?

Zaćutali

Od glumice Kaline Kovačević juče nismo mogli da dobijemo komentar, jer se nije javljala na broj telefona poznat redakciji. A zvanične odgovore nismo dobili ni od kompanije „Er Srbija“, kojom je Kovačevićeva letela, kao ni od aerodroma „Nikola Tesla“.

ČINJENICE

„Er Srbija“ ne nadoknađuje krađu

- Ne snose odgovornost za gubitak nakita, drugih dragocenosti ili novca koji se nalazio u čekiranom prtljagu

- manje posekotine, ogrebotine, poderotine, ulubljenja, prljavštinu i fleke na prtljagu

- štetu na neadekvatno upakovanim predmetima, uključujući i lomljive predmete

- štetu nastalu usled prenatrpanog prtljaga

- gubitak spoljnih brava, kaiševa, sigurnosnih kaiševa ili patent-zatvarača

- predmete zaplenjene od aerodromskih vlasti ili službi obezbeđenja

- prtljag koji je upakovan u oštećenu ili neodgovarajuću ambalažu