PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

RUKE ME BOLE OD ŽELJE DA GA ZAGRLIM JOŠ JEDNOM: Majka objavila stravičan snimak nesreće u kojoj joj je poginuo sin (VIDEO)

Objavljeno: 06.08.2016 13:53Izvor: Telegraf.rs

Saobraćajna nesreća na ostrvu Men dogodila se kada je motociklista velikom brzinom ušao u traku nastradalog mladića i udario se direktno u njega




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Tokom motociklističke trke na ostrvu Men u Irskom moru između Engleske i Irske, 22-godišnji Luis Klark poginuo je užasnom smrću kada je drugi motociklista velikom brzinom ušao u njegovu traku i udario se direktno u njega.

Taj trenutak u kojem se motor zajedno s vozačem pretvorio u ogromnu plamenu kuglu koja je eksplodirala u nebo zabeležila je kamera. Skrhana majka nesretno poginulog mladića dala je dozvolu policiji da objavi video s namerom da upozori ostale vozače na važnost pridržavanja sigurnosnih pravila u saobraćaju.

Dozvolu je dala i porodica vozača drugog motocikla koji je učestvovao u sudaru.

– Moje ruke upravo bole svakog dana od čežnje da zagrle mog mališana. Jednostavno ne mogu da verujem da ga više nema. Ne želim da nijedna majka oseti ono što ja osećam danas– rekla je majka Luisa Klarka za ITV.

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)